Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде са белезите за зацепване на ангр. ремък на Темпра 2000i

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде са белезите за зацепване на ангр. ремък на Темпра 2000i

Колеги имам чувството,че ангренажния ремък на Темпра 2000 i.e. не е зацепен правилно.Изгуби нещо мощност и не е пъргава като преди,а и харчи доста.Ако някой има схема на белезите за зацепването на ангренажа и балансиращите валове да помага.Не ми се занимава вече със сервизи защото и там май че разбират по-малко и от нас.

Re: Къде са белезите за зацепване на ангр. ремък на Темпра 2

riiid написа:
    Колеги имам чувството,че ангренажния ремък на Темпра 2000 i.e. не е зацепен правилно.Изгуби нещо мощност и не е пъргава като преди,а и харчи доста.Ако някой има схема на белезите за зацепването на ангренажа и балансиращите валове да помага.Не ми се занимава вече със сервизи защото и там май че разбират по-малко и от нас.
    кажи ми нещо по конкретно година и модификация и ще погледна в аутодатата и наи вече бензин или дизел и ще се опитам да го кача като снимки в темата за да видиш за какво става вапрос

Коментар

Re: Къде са белезите за зацепване на ангр. ремък на Темпра 2

riiid написа:
      Колега, ако мотора е като на Типо 2.0 16 В и на Купе 2.0 16 В виж снимката, която съм прикачил
      Прикачени файлове
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Колата е бензин.2000 кубика но е 8 клапана и може би има разлика с 16 клапанните мотори.Произведена е 1991г.Без климатик е.

Коментар

riiid написа:
          Колата е бензин.2000 кубика но е 8 клапана и може би има разлика с 16 клапанните мотори.Произведена е 1991г.Без климатик е.
          Значи няма да стане с тази картинка Отворете капака на ангренажа и огледайте за белези - трябва да има, ако има е елементарно
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Благодаря!Ще се пробвам пък може верно да е елементарно.Ако не стане ще чакам да се вдигне цената на желязото...

Коментар

Белезита са горепосочените, на снимката

Коментар

Благодаря за информацията колега!

Коментар

Working...
                X