Здравейте имам Пунто 1.2 При първото ми палене за деня колата ми гасне (не държи обороти) при повторно запалване вече нямам никакви проблеми някой знае ли от какво може да е това мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малък проблем при палене
Collapse
X
-
И аз имам същия проблемPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Като гледам ника е МК 1Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Не е за диагностика, не е от калпам бензин!!!! Ако е на газ е друга работаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Отиди в Фиат сервиз в Търново , търси Галин-човека цял живот први фиатове!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Хаха това ми е позната тема и преди съм я виждал. И аз имам същия проблем от година някаде ама съм с браво и явно италианките си го тачат тоя номер При мен в началото се оправяше след почистване на стъпков мотор но за по една седмица! Сега и това не помага и почнах да ресвам компа като махам масата на акумолатора през ноща. И там имаше ефект но за един ден! Пробвах с добавка и тогава ефект за една седмица и наскоро пробвах с добавка ’STP’ за почистване на смукателните клапани и от тогава е много по зле колата по не върви и по трудно пали и единствения вариант да запали от раз без да играят уборотите е.... Зареждане на ОМВ Carera 95 в момента е малко скъпо 1.81 за литър ма винаги си пали иначе съм пробвал сички бензиностанции и не става но и зареждането в друго ОМВ пак не оправя нещата шото само на това ОМВ по продължението на бул. К. Величков по посока военно медицинска болница, близо до цеха на JAR Computers се оправя и ви препоръчвам да пробвате сички там и да видим дали ще има същия ефект като при мен А и сега при студен двигател ми глъхне и тресе през 5-6 сек. много яко и попринцип двигателя не работи добре след тая добавка и още една сипах но ме е срам да кажа каква... дайте да го намерим от какво е че вече ме дразни!!!! УспехАЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Fiat 1100L 42г.
Коментар
-
Колега нема оправия,Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар