Здравейте, забелязах на колата от подписа си, че духа от капачката за наливане на масло, като самата вътрешност на тръбата е като кафява. Незнам дали това е ръжда и дали въобще трябва да духа от този отвор. Помагайте. Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Духане от капачката за масло
Collapse
X
-
Re: Духане от капачката за масло
dvoinikat написа:Здравейте, забелязах на колата от подписа си, че духа от капачката за наливане на масло, като самата вътрешност на тръбата е като кафява. Незнам дали това е ръжда и дали въобще трябва да духа от този отвор. Помагайте. ПоздравиФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Re: Духане от капачката за масло
dvoinikat написа:Здравейте, забелязах на колата от подписа си, че духа от капачката за наливане на масло, като самата вътрешност на тръбата е като кафява. Незнам дали това е ръжда и дали въобще трябва да духа от този отвор. Помагайте. ПоздравиPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
alvanovo написа:dvoinikat написа:Маслото с което карам сега е Мотул 15 В 50. Препоръчаха ми го като добро пък знае ли човек...Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
При мен също гледам има едни отлагания от вътрешната страна на тръбата. На ръжда приличат, но никога не са ме притеснявали. На къси пасове винаги ще има сополи там(изпарения) и ми се струва съвсем нормално да остават налепи. Хубаво е да се почисти маркуча за отвеждане на картерните газове и навитата тел в него. След като го почистих отлаганията в тръбата станаха сухи, така че май има връзка. Сега си мисля как да я изчистя без да ги съборя в маслото. Да казва някой, който има идея.
Коментар
-
Почне ли да духа и да хвърля масло нагоре - не е добре работата, двигателчето има някакъв проблем, за кафявото не се притеснявай ако е сухо е по-притеснително , кажи все пак каква е колата, масово при BMW-тата около ’94-96 си духа и нямат проблем, вървят си така.Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар