Здравейте.Ще ставам собсвеник на Мареа 1.6 16v седан.Въпросът ми към вас е да ми кажете колко горе-долу струва едно пълно обслужване на автомобилът(ремъци ролки масло филтри антифриз).В общи линии видях какви са цените в момента,но ми се счу от тук и там че за Мареа обслужването скачало към 700-800лв.Наистина ли е толкова???Естествено зависи и от сервиза но ?Благодаря ви предварително.Очаквам отговорите ви.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обслужване на Мареа 1.6 16v
Collapse
X
-
Ангренажен комплект ролки +ремък , въздушен филтър , маслен филтър , филтър на климатика , масло това до тук е около 250-260лв и работа 100лв. = 360лв. Антифриз цена незнам , аз ползвам Приста Long Life 35лв. 5л.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Re: Обслужване на Мареа 1.6 16v
ludiqbasist написа:Здравейте.Ще ставам собсвеник на Мареа 1.6 16v седан.Въпросът ми към вас е да ми кажете колко горе-долу струва едно пълно обслужване на автомобилът(ремъци ролки масло филтри антифриз).В общи линии видях какви са цените в момента,но ми се счу от тук и там че за Мареа обслужването скачало към 700-800лв.Наистина ли е толкова???Естествено зависи и от сервиза но ?Благодаря ви предварително.Очаквам отговорите ви.Поздрави
Коментар
-
Ясно...Ами аз си ходя в сервиз който е специализиран за италиански автомобили.Само не зная колко парички да очаквам за накрая тъй като и моя джоб не е от дълбоките,а пък в сервиза си работят само с оригинални части и консумативи.И все пак,като направят обслужването ще ви кажа ориентировачно колко ми е струвало и евентуално да сравним.ПоздравиFiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
Fiat Marea 1.6 16v 99
Коментар
-
ludiqbasist написа:Ясно...Ами аз си ходя в сервиз който е специализиран за италиански автомобили.Само не зная колко парички да очаквам за накрая тъй като и моя джоб не е от дълбоките,а пък в сервиза си работят само с оригинални части и консумативи.И все пак,като направят обслужването ще ви кажа ориентировачно колко ми е струвало и евентуално да сравним.ПоздравиФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар