Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

двигател на vw сложен на фиат?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

чух че можело да се сложи 1.8 двигател на голф 90 к.с. на фиат браво, дали е възможно, защото ако е веднага ще го направя
    FIAT Bravo 1.4 12v

Re: двигател на vw сложен на фиат?

mitaka85 написа:
    чух че можело да се сложи 1.8 двигател на голф 90 к.с. на фиат браво, дали е възможно, защото ако е веднага ще го направя
    Бъзикаш ли се нещо или?Защо направо не си купиш Голф?
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

mitaka85 написа:
      Защо направо не минеш няколко класи надолу и да си купиш Голф
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

как може да си помислиш само...."от голф"

Коментар

Голф?Бий глупака по главата
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

4api написа:
            как може да си помислиш само...."от голф"
            Колеги,бъдете обективни.Голфа е добър автомобил,има много фенове и държи висока покупна цена навсякъде по света,не само у нас.Защо ли е така???Ние привържениците на Фиат в BG ли сме най умните.Много ми е любопитно да чуя отговори,но обективни.

Коментар

Tornado написа:
              mitaka85 написа:
              Бъзикаш ли се нещо или?Защо направо не си купиш Голф?
              И аз подкрепям Tornado.Купи си направо Голф.Проблемите на Фиат са повечето извън двигателите,отколкото в тях.

Коментар

Да колеги ама наистина ако става мотора от голф то е ясно защо иска да го сложи него.Един приятел имаще такъв пъргаво моторле и бая икономичен не е лошо моторчето ако го влече нека пробва.Ако бях на негово място ще сложа 2.0 16 ,но всичко е до лично мнение.
                FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.

Коментар

Гледах по дискавъри - депо за разсфасоване. Там едни от бангладеж работят в Лондон и правят от нещо нищо и от нищо нещо. Та тези образи направиха по поръчка не един комик симбиоза м/у купе на голф 2 и двигател и ходова част на субару импреса. Идеята на клиента беше вълк в овча кожа, без да се изменя кой знае какво, но накрая стана симбиоза м/у част от купето на голф, двигател, ходова и капак на багажник част от субаро, покрив и горната част на вратите от пежо 306. В крайна сметка само предната решетка и част от таблото подсказваха че има нещо общо с голфа. Та колегата какво му пречи да хване чука и да си сътвори нещо по свой вкус, нека вземе от всичко най-доброто и накрая да се похвали с един супер автомобил.
                  FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                  Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

благодаря за подкрепата, също така и за критиката. Но друго си е съветите а не плюенето в чиниите, аз имам този фиат от две години и не съм му затворил капака още - така да се каже. само електричарски проблеми. та за това един ми бе шушнал че е виждал, ако е така ще пробвам колкото и да ми струва, иначе купето и въобще дизайна ме кара да си го задържа и за това съм фен на фиат.
                    FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

Нищо общо колега - по-добре не се вкарвай в приключения! Коренно са различни двата агрегата и скоростните кутии, че и по полуоските и окачването!

Коментар

аз виждам че няма нищо общо, но като имаш непрестанни проблеми с колата и като чуеш за такива неща..... мисля че знаеш как е?
                        FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

Не знам за какво говориш - аз нямам проблеми с фиата! Нито електронни, нито механични! Нито с ритмото преди, нито с типото сега! Обаче преди тях имах фолксваген - баси бъгавата кола! Изобщо не съжалявам за фиатите и следващата пак ще е фиат! Това е марката!

Коментар

По голяма глупост не бях слушал. Каква е целта на смяната . Тази тема да не си я пуснал и сега да даваш линк от ФВ форума към нея да им правиш кефа на колегите . Защо ти го казвам това ли , невиждам никаква логика и доводите ти са много не обедителни След като неможеш да си оправиш двигателя , това означава че ти неможеш и затова си има сервизи. С две думи "Козата иска пръч" :D Защо не вземеш един Голф и да му сложиш двигател от Лада , евтини части , лесни ремонти като по трудово обучение Темата е не сериозна за човек който има способности да отвори капака и да провери маслото на двигателя и нивото на антифриза за теб незнам Някой колеги правят и умни заключения по темата , а в други теми са компетентни по всичко. Като е така дайте съвет на колегата как да си оправи Фиат-а не да ми говорят колко стабилни били Голфовете и как много ги уважавали в България. Даже не очаквах някой да вземе сериозно отношение по темата
                            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                              По голяма глупост не бях слушал. Каква е целта на смяната . Тази тема да не си я пуснал и сега да даваш линк от ФВ форума към нея да им правиш кефа на колегите . Защо ти го казвам това ли , невиждам никаква логика и доводите ти са много не обедителни След като неможеш да си оправиш двигателя , това означава че ти неможеш и затова си има сервизи. С две думи "Козата иска пръч" :D Защо не вземеш един Голф и да му сложиш двигател от Лада , евтини части , лесни ремонти като по трудово обучение Темата е не сериозна за човек който има способности да отвори капака и да провери маслото на двигателя и нивото на антифриза за теб незнам Някой колеги правят и умни заключения по темата , а в други теми са компетентни по всичко. Като е така дайте съвет на колегата как да си оправи Фиат-а не да ми говорят колко стабилни били Голфовете и как много ги уважавали в България. Даже не очаквах някой да вземе сериозно отношение по темата
                              Наистина е глупаво да се подменя двигателя с този от VW.Още повече,че проблемите на Фиат не са в двигателите.Но е също толкова глупаво да се плюят VW или Фиат или да се величаят единия или другия.Винаги ще има хора,упарили се от едната или другата марка.В моето семейство има три Фиата и са минали какви ли не марки коли през мен и винаги съм се дразнил,когато чета злибни и нообосновани нападки към VW или немските коли.Мъчил съм си да си отговоря защо,и на края съм си го обяснявал с приказката за хубавия и вкусен плод,който е много на високо на дървото и не може да се стигне до него лесно.Един пример от вчерашния ден:един приятел си харесъл Браво 1,9ЖТД-99 год.от една авто къща с обявена цена 3000 лв.с всички екстри и ме помоли да отида с него за един първоначален оглед на колата.Отиваме и ми направи силно впечатление следната картина.До Бравото стоеше един червен VW Голф 1,9 ТДИ-също 99 год.с по-малко екстри/липсваше АБС/ с цена 8200 лв.Коментара оставам на вас.

Коментар

Working...
                              X