чух че можело да се сложи 1.8 двигател на голф 90 к.с. на фиат браво, дали е възможно, защото ако е веднага ще го направя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
двигател на vw сложен на фиат?
Collapse
X
-
Re: двигател на vw сложен на фиат?
mitaka85 написа:чух че можело да се сложи 1.8 двигател на голф 90 к.с. на фиат браво, дали е възможно, защото ако е веднага ще го направяFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
mitaka85 написа:чух че можело да се сложи 1.8 двигател на голф 90 к.с. на фиат браво, дали е възможно, защото ако е веднага ще го направяФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Голф?Бий глупака по главатаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
4api написа:как може да си помислиш само...."от голф"
Коментар
-
Tornado написа:mitaka85 написа:чух че можело да се сложи 1.8 двигател на голф 90 к.с. на фиат браво, дали е възможно, защото ако е веднага ще го направя
Коментар
-
Да колеги ама наистина ако става мотора от голф то е ясно защо иска да го сложи него.Един приятел имаще такъв пъргаво моторле и бая икономичен не е лошо моторчето ако го влече нека пробва.Ако бях на негово място ще сложа 2.0 16 ,но всичко е до лично мнение.FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.
Коментар
-
Гледах по дискавъри - депо за разсфасоване. Там едни от бангладеж работят в Лондон и правят от нещо нищо и от нищо нещо. Та тези образи направиха по поръчка не един комик симбиоза м/у купе на голф 2 и двигател и ходова част на субару импреса. Идеята на клиента беше вълк в овча кожа, без да се изменя кой знае какво, но накрая стана симбиоза м/у част от купето на голф, двигател, ходова и капак на багажник част от субаро, покрив и горната част на вратите от пежо 306. В крайна сметка само предната решетка и част от таблото подсказваха че има нещо общо с голфа. Та колегата какво му пречи да хване чука и да си сътвори нещо по свой вкус, нека вземе от всичко най-доброто и накрая да се похвали с един супер автомобил.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
двигател на vw сложен на фиат?
благодаря за подкрепата, също така и за критиката. Но друго си е съветите а не плюенето в чиниите, аз имам този фиат от две години и не съм му затворил капака още - така да се каже. само електричарски проблеми. та за това един ми бе шушнал че е виждал, ако е така ще пробвам колкото и да ми струва, иначе купето и въобще дизайна ме кара да си го задържа и за това съм фен на фиат.FIAT Bravo 1.4 12v
Коментар
-
По голяма глупост не бях слушал. Каква е целта на смяната . Тази тема да не си я пуснал и сега да даваш линк от ФВ форума към нея да им правиш кефа на колегите . Защо ти го казвам това ли , невиждам никаква логика и доводите ти са много не обедителни След като неможеш да си оправиш двигателя , това означава че ти неможеш и затова си има сервизи. С две думи "Козата иска пръч" :D Защо не вземеш един Голф и да му сложиш двигател от Лада , евтини части , лесни ремонти като по трудово обучение Темата е не сериозна за човек който има способности да отвори капака и да провери маслото на двигателя и нивото на антифриза за теб незнам Някой колеги правят и умни заключения по темата , а в други теми са компетентни по всичко. Като е така дайте съвет на колегата как да си оправи Фиат-а не да ми говорят колко стабилни били Голфовете и как много ги уважавали в България. Даже не очаквах някой да вземе сериозно отношение по тематаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:По голяма глупост не бях слушал. Каква е целта на смяната . Тази тема да не си я пуснал и сега да даваш линк от ФВ форума към нея да им правиш кефа на колегите . Защо ти го казвам това ли , невиждам никаква логика и доводите ти са много не обедителни След като неможеш да си оправиш двигателя , това означава че ти неможеш и затова си има сервизи. С две думи "Козата иска пръч" :D Защо не вземеш един Голф и да му сложиш двигател от Лада , евтини части , лесни ремонти като по трудово обучение Темата е не сериозна за човек който има способности да отвори капака и да провери маслото на двигателя и нивото на антифриза за теб незнам Някой колеги правят и умни заключения по темата , а в други теми са компетентни по всичко. Като е така дайте съвет на колегата как да си оправи Фиат-а не да ми говорят колко стабилни били Голфовете и как много ги уважавали в България. Даже не очаквах някой да вземе сериозно отношение по темата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар