къде пръска с контактния спрей колега ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От какво може да ми играят оборотите на колата
Collapse
X
-
При мен също го имаше това лято, вдигаше до 3000 по някога даже, но се самооправи :D Не знам какво е било, не съм ремонтирал нищо.Особеното беше, че не я бях карал дълго време, само я припалвах през ден два.После сигурно месец ме е тормозила с високи обороти, но вече два месеца нямам проблеми с това, но и карам активно пак.
Коментар
-
fuoco написа:При мен също го имаше това лято, вдигаше до 3000 по някога даже, но се самооправи :D Не знам какво е било, не съм ремонтирал нищо.Особеното беше, че не я бях карал дълго време, само я припалвах през ден два.После сигурно месец ме е тормозила с високи обороти, но вече два месеца нямам проблеми с това, но и карам активно пак.Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
Сега ново 20 - проблема с високите обороти изчезна, но сега се появи с проблем с ниски обороти - натисна ли съединителя в движение и като съм на скорост, оборотите падат като отсечени и колата директно гасне.Едвам дойдох до работа, карах на 4000 оборота да имам време да сменя скоростите и да подам газ.По светофарите гаснех естветвено....Добре че са само 4-5...Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар