pi4ove kjete kvoda pravia ot 2 gd,go imam nemie sazdaval problemi ama ot gve sedmici me tormozi niskite oboroti gi niama kato e zagriala na okolo 70 gradosa i ako ia otarva da ogasne neiska da zavarti se edno niama tok .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat bravo 1,6 god 97
Collapse
X
-
Re: fiat bravo 1,6 god 97
vesita_ написа:pi4ove kjete kvoda pravia ot 2 gd,go imam nemie sazdaval problemi ama ot gve sedmici me tormozi niskite oboroti gi niama kato e zagriala na okolo 70 gradosa i ako ia otarva da ogasne neiska da zavarti se edno niama tok .Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
абе не е чак такъв проблем латиницата но проблема с колата е по големия проблем за това и човека е дошъл насам за да търси помощ като повечето от нас а сега по темата наистина имаш доста странен проблем едното е свързано със датчика за тепература но пак оборотите ги следи стъпковия мотор сега д а попитам и нещо колата ходила ли е по сервизи за смяна на ремъци ролки и тем подобни скоро и ако е да от тогава ли е проблема защото с това не иска да завърти е малко доста странен проблем за решаване макар че може и да е акомулатор и савета ми е за сега да опиташ с едно акомулаторче от някой приятел за ден два и виж какъв ще е резултата и пак пиши за сега успех от мен ще следя темата
Коментар
-
vesita_ написа:извинявам се за писането по темата да и акомолатора смених няма промяна не е обслужвана от катоя купих тогава смених ремаци и ролки и сам минал 40 хил км
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар