Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пресечено масло Фиат Браво. ПОМОЩ!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пресечено масло Фиат Браво. ПОМОЩ!!!!

Колеги, вчера разбрах че маслото в двигателя ми се е пресякло. Вечерта отворих капака и какво да видя, целият мотор и всичко около него в масло но не обърнах внимание а на следващият ден си я карах и така до работа когато пак вдигнах капака и имаше още повече масло. Пръчката за замерване на нивото на маслото беше изкочила и от там цялата беля но се оказа още по лошо! Оставих я така няколко часа без да я паля и като извадих пръчката имаше "боза" по нея и накрая малки капчици вода! Незнам дали да вярвам но много хора ме наплашиха че е изгоряла гарнитура а дригателя е на 115000км. и съм сменил маслото! Как точно да проверя дали е вярно или ми е влезнала тая вода през пръ4ката? Колата е 16. 16v 98г. и си работеше нормално!!!! Помагаите колеги моляви се, че направо незнам каде да се дяна и какво да направя.
    АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
    Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.

Fiat 1100L 42г.

През прьчката не е влязла. Провери дали ти се губи антифриз. Ако се губи значи правилно са ти казали че ти е изгоряла гарнитурата!

Коментар

Ми не ми се губи антифриз а и няма в преливника масло!
      АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
      Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.

Fiat 1100L 42г.

Коментар

....
        FIAT Bravo 1.4

Коментар

niko_biki написа:
          "аз имах щастието да си взема запазено браво и то на малко километри и очудващо много върви"-115000 хил.
          .....................
          FIAT Bravo 1.4

Коментар

Колега нали не вярваш, че бравото ти е на 115 000км. :D Казваш, че ти изхвърля масло, вероятно има запушване на отдушника за маслото, щом ти изхвърля щеката, за да освободи налягането. Ама пък казваш, че е пресечено маслото, значи няма какво да се чудиш, колата на буксир до някой сервиз и да отварят двигателя.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
            X