Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бравата трака странно на 2000 оборота

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бравата трака странно на 2000 оборота

Здравейте,Имам проблем, който нито мога да разбера от какво е, нито дали е нещо сериозно.Сега на студентото време, като карам започва едно тракане отпред, леко в дясно на около 2000 оборота. Отблеязвам, че при по-ниски или по-високи обороти, то изчезва. Колата прави това само по време на движение. Когато съм на място (на свободна) и подавам газ - няма и следа от тракането.На мен лично ми звучи, като че ли някаква перка опира някъде, но не мога да я открия. Водих я при един майстор, той каза, че "като ми било за смяна маслото, така ставало" и като сменя маслото, ще сложим нещо и за прочистване и щяло да се оправи. Аз обаче продължавам да се чудя, дали е от това...Някои имал ли е подобен проблем?

Моето браво имаше подобно тракане когато му беше преебана водната помпа Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 сега си4ко си е ОК
    AUDI 1.8 20V TURBO
    ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

колега и аз имам подобно тракане, даже съм отворил цяла тема за това, но засега няма конкретен отговор. забелязал ли си дали тракането изчезва като натиснеш съединителя?а аз не вярвам да е от маслото - тракането ми се появи преди два месеца, около 1000 км след като съм сменил маслото

Коментар

Working...
      X