Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко бензин гори вашата Темпра ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко бензин гори вашата Темпра ?

Интересно ми е другите колеги с бензиновия вариянт на темпра какъв разход ви дава градско и извън града ?аз лично в града удрям 10-ката.(че на моменти да не е и повечко) а извън града честно казано не съм засичал , но предполагам че 7-8л. по мнението на баща ми ...
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

здрасти, колега моята е 1.6 75 коняпреди беше на баща ми и той каза, че и засичал 10 л. градско,а извънградско доста падалоаз я имам от около 2 години,разход не съм засичал,но със сигурност е над 10, може би 12...не знам от какво е, от бензин ли ,дали защото много я ръчкам, от задръствания ли....но сигурно всичко взето заедно...да ти кажа честно, гледам да не го засичам, че...може да се уплаша

Коментар

даже,като се замисля - работя на 7 км от вкъщи...когато бях една по-ранна смяна и нямаше коли,пристигах за 10 (нормално каране)...а в задръстване разстоянието ми отнема 1 час, смятай)), коко да харчи,то за това време до Пловдив се отива едва ли не

Коментар

мда да ти кажа и аз като я ръчкам повечко се усеща - по-бързо пада стрелката на бенза

Коментар

ами колега ти на тая темпра нали имаш икономайзер.. можеш да го следиш чат пат и нема да ти отива бензина бързо поне аз съм с дигитално табло и имама за разхода ... 10-12 градско при леко ръчкане а извън града под 8.. 2.0 115к

Коментар

моята темпра не е с дигиталното табло,та...еее,ти си с бая по-пъргаво моторче, завиждам ти:P

Коментар

за мотора и аз съм та това мнение , тия мойте 75 коня нещо понякога ми идват доста малко... като се натоварим 5 човека и увяхва по баира.... на пулната инжекция щях да съм повече от доволен

Коментар

Да не ти гори повече заради ленивата ламбда сонда
                SilenceR написа:
                за мотора и аз съм та това мнение , тия мойте 75 коня нещо понякога ми идват доста малко... като се натоварим 5 човека и увяхва по баира.... на пулната инжекция щях да съм повече от доволен
                Затова прави като нас с Боби и качвай само слаби ученички
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

незнам ама ако карате как си трябва, разхода става невъзможен дори. на колко авери като им кажа колко харчи и викат - не е верно не може да харчи 20/100 газ

Коментар

ми не може ами... кромата 2000 8 в 115 коня дето сигурно е значително по-тежка с климатик в задръстванията в сф даваше суууупер макс 15 газ- на километраж е на 300 000 а реално на колко е не знам... зле потдържана кола беше, но 20 никога не е дала
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Имах Темпра 1.6 - 78 к.с., извънградско на магистрала около 6.5, градско около 9.
                      FIAT PUNTO 1.7 TD
                      CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE

Коментар

Working...
                      X