Интересно ми е другите колеги с бензиновия вариянт на темпра какъв разход ви дава градско и извън града ?аз лично в града удрям 10-ката.(че на моменти да не е и повечко) а извън града честно казано не съм засичал , но предполагам че 7-8л. по мнението на баща ми ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко бензин гори вашата Темпра ?
Collapse
X
-
здрасти, колега моята е 1.6 75 коняпреди беше на баща ми и той каза, че и засичал 10 л. градско,а извънградско доста падалоаз я имам от около 2 години,разход не съм засичал,но със сигурност е над 10, може би 12...не знам от какво е, от бензин ли ,дали защото много я ръчкам, от задръствания ли....но сигурно всичко взето заедно...да ти кажа честно, гледам да не го засичам, че...може да се уплаша
-
Да не ти гори повече заради ленивата ламбда сондаSilenceR написа:за мотора и аз съм та това мнение , тия мойте 75 коня нещо понякога ми идват доста малко... като се натоварим 5 човека и увяхва по баира.... на пулната инжекция щях да съм повече от доволенFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
ми не може ами... кромата 2000 8 в 115 коня дето сигурно е значително по-тежка с климатик в задръстванията в сф даваше суууупер макс 15 газ- на километраж е на 300 000 а реално на колко е не знам... зле потдържана кола беше, но 20 никога не е далаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар