Моля за съвет колата не върви изобщо можели да е от катализатора защото както чета по други теми колите забиват муцуни като се натисне гаста.Моя въпрос е имали катализатор въоще и ако има да го махамли щото колата е на 200000 и едва ли някои го е барал да го сменя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.4 16в 1997 не върви изобщо
Collapse
X
-
jivko56 написа:мерси за отговорите на всички махнах катализатора и се оправи колата сега си има вътък,НЕ ВЪРВИ ПОВЕЧЕ НО НЕ забива муцуната както преди махането на катализатора ми струваше 55 лв с поставяне на гърне всичко е 6 засега ама много ядове имам вече 4 години с тази колаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Да по принцип не е трябвало нищо да ти взимат.Ако им оставиш катализатора де.На мен миналата година ми дадоха 50 лв+резонаторно гърне за фиатката ми 1.4 и така си тръгнах от сервиза-със ново резонаторно гърне и пари в джоба :D Сега малко са паднали тези неща заради кризата(само двойно ).И все пак онзи ден един колега си го свали,остави им го и му сложиха гърнето без пари-чиста работа,за кола с двигател 1.8 . Не говоря за обикновена тръба и в двата случая,а за резонаторно гърне.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар