Здравейте!Купих си пунто преди месец. Преди да го купя го огледахме добре в сервиз след което го обслужих напълно (смених, масло, свещи, ремъци, семергинг, гарнитура на капака, филтри и др. неща). До тук всичко изглежда добре, но много висок разход ми удари.В София в големите задръствания в центъра в това време ми гори 10/100 л/км. Това нормално ли е?Ако не е нормално от каква може да е високия разход. Нали уж тази кола трябва да е доста икономична?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 1.1 55 висок разход.
Collapse
X
-
Хехе за тоя разход в София много хора биха ти завидели.Тука разхода се брои на часове не на нещо друго на 100. :PАко искаш да направиш коректна преценка напълни догоре,пусни се междуградско и след 100 км зареди пак догоре.После вече може да говориме за голям разход :D ,ако има проблеми...предполагам за бензин говориш,щом е 1.1....
-
Бензин е.1.1 55 коньовия двигател.Добре, но нали уж точно този двигател бил супер икономичен и в София лятото давал разход от 7.5/100.Сега зимата разбирам, че се вгига разхода, но чак 10/100 от кола която е 50 коня ми се вижда множко._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
-
преди да го купиш трябваше да прочетеш характеристиките му .. градско му дават нещо от рода 8,7 ако не се лъжа аз съм със същотото пунто , като е топло ако не го настъпвам градско разхода ми е около 6 и нещо , поне така го прецинявам, но иначе аз не го жаля и си ми подържа 10/100 във Търново , вие в СФ имате по големи задръствания такаче разхода ти може и по висок да е иначе на дълго е много икономично двигателче, много съм доволен, ако го караш 90-100 твърдо 5л ако го рендосаш обаче 150 да върви , все едно си в града 8л отива :DПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
Напълно нормално е колега, на мойто пунто 1.2 миналата зима си ми даваше около 10 Софийско.Проблема не е в колата а в адския трафикhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
uBoy написа:пробвай първо да смениш бензиностанцията и аз имах проблеми отначало , набедих свещи ама се оказа бензин
Коментар
-
petio4528 написа:Да товаса марки на свещи.Препоръчвам ти някои от тях.За цени не мога да ти кажа.Незнам обаче дали проблемът ти е от свещите,по скоро ако прекъсва много може да е бубина.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар