Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto 1.1 55 висок разход.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Shadowandust написа:
    Мойте са Шампион мисля бяха по 4,50,магазина е на кръстовището на Мария-Луиза и бул.Източенмисля се казваше,тоя дето е Каменица.Нямам проблеми с тия свещи.
    мерси колега ще ида да проверя там,мерси много

Коментар

Оказа се, че бензиновата помпа тече.Проблема е отстранен и сега се надявам разхода да намалее.
      _/''''''''''''''''''''''''\_
      //---------------\\
      [( )== //// ==( )]
      |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

Как тече помпата ,нали е в резервоара?
        Пунто 1.1 55 SX,4/5 врати,98г.

Коментар

Единия щуцер беше пукнат.
          //---------------\\
          [( )== //// ==( )]

Коментар

сТАРА и много често срещана болешка при Пунтата
            Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
            Втората......пак същата!
            (_-_)______////_______(_-_)
            Punto75-Вече на жената!
            Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Да, но се получи друг пробллем:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=39084Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен.Съмнява ме да не би ЕКУ-то да е натрупало някакви грешки.
              //---------------\\
              [( )== //// ==( )]

Коментар

моля имам я су6тата супер колица си е

Коментар

Оправих проблема с ЕКУ-то.Сега пък се оказа, че помпата пак тече, но по-малко Ако някой има изгоряла бензинова помпа която не му трябва моля да ми пише ЛС.
                  //---------------\\
                  [( )== //// ==( )]

Коментар

приятел за помпата имах същия проблем спукан накрайник на обратнич бензин и от банско до софия ме уплаши направо.имам помпа ама е с подобен проблем.новата също бе6е пукната накапака но проблема го реших мн бързо и лесно.ако штеш ми вярваи но го залепих с капчица :D и аз не повярвах но ве4е я карам половин година така и не ми е намокрила резервоара с нито капка,успех

Коментар

И аз нещо такова направих, но пак протече.При мен целия капак се оказа, че е на малки пукнатинки.Сега или ще я извадя и залепя като хората или ще си взема някоя изгоряла за 10-15лв и ще реша проблема.За сега тоя фият ме обеспаричи, ама се надявам че като го стегна ще стане кола от него :D
                      //---------------\\
                      [( )== //// ==( )]

Коментар

Намерих си помпа и я смених.Ама сега пък след смяната стрелката за гориво ми показва с половин, чертичка по-малко отколкото преди смяната А ся де от какво се получава така, проблема не е голям ма се дразна.
                        //---------------\\
                        [( )== //// ==( )]

Коментар

колега ми сега като си я сменил какав разход ти прави ???

Коментар

iliyn написа:
                            колега ми сега като си я сменил какав разход ти прави ???
                            8/100От както запуших големия теч.Иначе днес смених цялата пластмасова част и не съм засякал.
                            //---------------\\
                            [( )== //// ==( )]

Коментар

MorningEnergy написа:
                              И аз нещо такова направих, но пак протече.При мен целия капак се оказа, че е на малки пукнатинки.Сега или ще я извадя и залепя като хората или ще си взема някоя изгоряла за 10-15лв и ще реша проблема.За сега тоя фият ме обеспаричи, ама се надявам че като го стегна ще стане кола от него :D
                              ми за6то не пробваш да я намажеш с силикон поне капака накрайника е ясно 4е не може да го залепиш с силикон.при мен се получи ежтра с капчицата.не го разтвори бензина.и кофтито е 4е ти вкарва миризма на бензин в купето което мн дразни а и от долу ако ти е по силен теча напрво капе по генерацията което знаеш че е опасно доста особено в такава близост до резервоара

Коментар

Ами не знам колко е нормално, но аз за 15 лева на 1.2 82 кончета минавам минимум 120 км. Много скоро след това лампата светва. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Но тук много зависи как караш колата. Аз обаче моята за тези километри съм я изръчкал 4-5 пъти (120 km/h по околовръстното, ако може да се нарече ръчкане :D). Иначе ми е давала и 14 градско, оказа се, че темп. датчик и термостатът са за смяна. Сега всичко е точно. Но зимно време е нормално да се вдигне разходът, както си споменал. Но много зависи как какараш. На мен ми е все още терсене с Бравото, тъй като преди това карах на бащицата Е220-ката и... разлика голяма.
                                NOW: ???
                                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Working...
                                X