pakumba написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До какви обороти е нормално да стига на 5та 1.6 мотора?
Collapse
X
-
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
Бравото било от класа на AUDI A3 ,това е най-смешния виц,който чета в последно времеЗеми се качи в бравока си и след това в едно АУДИ А3 и после говориИ дума не може да става за сравнение.Аудито е на светлини години,но такива като теб най-вероятно сега ще попитат: "-Напред ли или назад?"FIAT Bravo 1.4
Коментар
-
niko_biki написа:Бравото било от класа на AUDI A3 ,това е най-смешния виц,който чета в последно времеЗеми се качи в бравока си и след това в едно АУДИ А3 и после говориИ дума не може да става за сравнение.Аудито е на светлини години,но такива като теб най-вероятно сега ще попитат: "-Напред ли или назад?"http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
И кое е туй нещо, дето праща А3 на толкоз светлинни години напред, че нещо не става ясно от този твърде шеговит, като за нашия интелект на прости фиатаджии, виц. Без толкоз да се смея, мога да заявя, че А3 си е една каручка, доста грозновата при това, на която не бих обърнал изобщо внимание.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Да и аз се питам какво му е толкова по хубавото на АУДИ-то че е пред бравото? Знам само че 1.8 е с 12 коня по мощно но пък аз имах щастието да си взема запазено браво и то на малко километри и очудващо много върви! И то не само аз го казвам а много други хора, пък съм карал доста бравота 1.8, 1.4, 1.6 и също така и ауди а3 и разлика нямаше. И двете са си каручки относно возията и двете с 200 км стават много нестабилни! а по въпроса - аз лично на моето браво 1.6 сам дигал наи много 150 и се плашим колко нестабилна става ама имам приятел идиот които дигна 190 на газ такаче би трябвало до можеш и ти колега!АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Fiat 1100L 42г.
Коментар
-
...само да питам - вие в коя държава ги вдигате тези скорости и не нарушавате правилника, че нещо ми убягна някак... И какъв е тоя зор с 1,6 да вдигнеш 200 например, ми вземи си по-голяма кола, то е очевАдно! Аз с Типо-то 75к.с. съм вдигал веднъж 180км.ч. и не ми беше приятно, не е ли по-важно да ти е комфортно отколкото да си кандидат-донорТипо-то е истинската работа !
Коментар
-
niko_biki написа:Бравото било от класа на AUDI A3 ,това е най-смешния виц,който чета в последно времеЗеми се качи в бравока си и след това в едно АУДИ А3 и после говориИ дума не може да става за сравнение.Аудито е на светлини години,но такива като теб най-вероятно сега ще попитат: "-Напред ли или назад?"Типо-то е истинската работа !
Коментар
-
На скоро 4етох сравнение между Ферари и Порше, и Порше се водеха по добри от Ферари само с факта 4е са по евтини :D . А за парите с които ще си купите Ауди А3 можете да си вземете примерно Фиат Купе или Някоя Алфа от по горен класАЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Fiat 1100L 42г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар