При мен се оказа че не е от стъпковия мотор но несъм променял заглавието При мен проблема дойде от неправилно настроен Газов инжекцион Фобос във фирмения сервиз на Фобос в София. Каниха ме да си корегират грешката но не отидох , знам че няма да ми поемат разходите и денят който губя че несъм на работа. Може да са голяма работа но нямат обучени кадри а това е достатъчно 120 лв. на вятъра иначе умеят да убеждават клиентите че трябва да им дават пари за неизвършена работа. Повече там никога.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стъпков мотор
Collapse
X
-
ivan_dmx написа:колега ...коя година ти е бравата?намене това ми прилича на запушени дюзи...защото ако ти е от моторчето както при колегата и при мене бешеиграят оборотитеа при тебе ти са запушени дюзитезащото студена като е поема повече гориво.... и така трябва да я изфорсираш че да си сигорен ,че ще потеглишкакто си писал по гореВарианти:1. Почистване на ултразвук 15 лв е на дюза май ... и 20 лв монтаж и демнотаж =90 лв ми струвашеноооооо ! няма ефект или поне при мене след 8 000 ,9000 км пак се запушиха2. Добавка към бензина REDEKS 50мл. за 50л. бензинАЗ ЛИЧНО ТАКА СИ ОПРАВИХ КОЛАТАслед второто запушване на дюзите след ултра звукакараш я на бензин колкот и да е мъчително... но се оправя от опит знам !както си я карах и изведнъж като хукна.....това ти предлагам аз 2 ! вариант ! според мене1 резервоар догоре и се отпуши колатадето ще оставяш колата 1 ден... да ти я ровичкат и незнаеш какво и правят .....по добре тия 90 лв за ултразвука ги дай за бензин и добавкаи фащай гаджето или жената и разходка место да ги даваш за нищотопоне ще се разходитеBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Atanas71 написа:При мен се оказа че не е от стъпковия мотор но несъм променял заглавието При мен проблема дойде от неправилно настроен Газов инжекцион Фобос във фирмения сервиз на Фобос в София. Каниха ме да си корегират грешката но не отидох , знам че няма да ми поемат разходите и денят който губя че несъм на работа. Може да са голяма работа но нямат обучени кадри а това е достатъчно 120 лв. на вятъра иначе умеят да убеждават клиентите че трябва да им дават пари за неизвършена работа. Повече там никога.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Коментар
-
dudulia написа:Atanas71 написа:При мен се оказа че не е от стъпковия мотор но несъм променял заглавието При мен проблема дойде от неправилно настроен Газов инжекцион Фобос във фирмения сервиз на Фобос в София. Каниха ме да си корегират грешката но не отидох , знам че няма да ми поемат разходите и денят който губя че несъм на работа. Може да са голяма работа но нямат обучени кадри а това е достатъчно 120 лв. на вятъра иначе умеят да убеждават клиентите че трябва да им дават пари за неизвършена работа. Повече там никога.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:dudulia написа:Atanas71 написа:При мен се оказа че не е от стъпковия мотор но несъм променял заглавието При мен проблема дойде от неправилно настроен Газов инжекцион Фобос във фирмения сервиз на Фобос в София. Каниха ме да си корегират грешката но не отидох , знам че няма да ми поемат разходите и денят който губя че несъм на работа. Може да са голяма работа но нямат обучени кадри а това е достатъчно 120 лв. на вятъра иначе умеят да убеждават клиентите че трябва да им дават пари за неизвършена работа. Повече там никога.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Коментар
-
dudulia написа:ivan_dmx написа:колега ...коя година ти е бравата?намене това ми прилича на запушени дюзи...защото ако ти е от моторчето както при колегата и при мене бешеиграят оборотитеа при тебе ти са запушени дюзитезащото студена като е поема повече гориво.... и така трябва да я изфорсираш че да си сигорен ,че ще потеглишкакто си писал по гореВарианти:1. Почистване на ултразвук 15 лв е на дюза май ... и 20 лв монтаж и демнотаж =90 лв ми струвашеноооооо ! няма ефект или поне при мене след 8 000 ,9000 км пак се запушиха2. Добавка към бензина REDEKS 50мл. за 50л. бензинАЗ ЛИЧНО ТАКА СИ ОПРАВИХ КОЛАТАслед второто запушване на дюзите след ултра звукакараш я на бензин колкот и да е мъчително... но се оправя от опит знам !както си я карах и изведнъж като хукна.....това ти предлагам аз 2 ! вариант ! според мене1 резервоар догоре и се отпуши колатадето ще оставяш колата 1 ден... да ти я ровичкат и незнаеш какво и правят .....по добре тия 90 лв за ултразвука ги дай за бензин и добавкаи фащай гаджето или жената и разходка место да ги даваш за нищотопоне ще се разходите
Коментар
-
u_bo
Atanas71 написа:.....Явно от високото налягане в рейката. За диагностицирането на проблема основен принос има колегата u_bo на когото специално благодаря
Коментар
-
Atanas71 написа:При мен се оказа че не е от стъпковия мотор но несъм променял заглавието При мен проблема дойде от неправилно настроен Газов инжекцион Фобос във фирмения сервиз на Фобос в София. Каниха ме да си корегират грешката но не отидох , знам че няма да ми поемат разходите и денят който губя че несъм на работа. Може да са голяма работа но нямат обучени кадри а това е достатъчно 120 лв. на вятъра иначе умеят да убеждават клиентите че трябва да им дават пари за неизвършена работа. Повече там никога.
Коментар
-
u_bo
Crasy написа:Привет,Имам Браво реколта ’98 (1.6 - 103к.с.). До стъпковото моторче, има един датчик и едно подгряване. Има ли смисъл/трябва ли и те да се сменят като се сменя стъпковото моторче? Благодаря предварително за съвета,
Коментар
-
Bat_M написа:Atanas71 написа:При мен се оказа че не е от стъпковия мотор но несъм променял заглавието При мен проблема дойде от неправилно настроен Газов инжекцион Фобос във фирмения сервиз на Фобос в София. Каниха ме да си корегират грешката но не отидох , знам че няма да ми поемат разходите и денят който губя че несъм на работа. Може да са голяма работа но нямат обучени кадри а това е достатъчно 120 лв. на вятъра иначе умеят да убеждават клиентите че трябва да им дават пари за неизвършена работа. Повече там никога.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Bat_M написа:Atanas71 написа:При мен се оказа че не е от стъпковия мотор но несъм променял заглавието При мен проблема дойде от неправилно настроен Газов инжекцион Фобос във фирмения сервиз на Фобос в София. Каниха ме да си корегират грешката но не отидох , знам че няма да ми поемат разходите и денят който губя че несъм на работа. Може да са голяма работа но нямат обучени кадри а това е достатъчно 120 лв. на вятъра иначе умеят да убеждават клиентите че трябва да им дават пари за неизвършена работа. Повече там никога.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар