Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помагайте Фиат Мареа 1.6 не ще да върви

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помагайте Фиат Мареа 1.6 не ще да върви

Zna4i imam sledniqt problem , kolata mi fiat marea 1.6, 16v ne iska da vurvi - napravo e kato skopena, forsira se do 4000 oborota i prikli4va.Kakvo sum napravil do sega:1.Svalih katalizatora2.na diagnostikata ni6to ne mi pokazva3.Merih nalqgane na gorivoto - vsi4ko e OK4.Proveriha mi v Bosch dali sa zacepeni pravilno walowete - vsi4ko e OK5. 4istiha mi diuzite na ultrazvuk - i tam nima problemAKO MOJE NIKOJ DA MI DADE SUVET MOLIA VI POMOGAJTEA DAJE V EDIN SERVIZ MI SLAGAHA I DRUG KOPUTAR NO I OT NEGO NE E

буксува ти съединителя? време е да минеш на FERRRRARRRRI?
    Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
    Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

съединителят ми е на два месеца едва ли е от него , апък тъпото е , че го прави и на празен ход

Коментар

Да не ти е запушено гърнето и при високи обороти да се мъчи?
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Откачах го от двоянката и я карах без гърннета но си е все същата работа но незмам дали нагоре по генерацията не може да се получи някакво запушване??

Коментар

От горивото да не е
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
            -------------------------------------
            1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

puntoss

не достига горивото. по-малко вероятно е да не достига въздух, но може и това да провериш (въздушна кутия, тръби). за бензина виж дали прави достатъчно налягане. на някой инжекции има дюза за замерване налягането на бензина. може бензиновата помпа да е износена или да е заменяна с някаква друга неподходяща. и маркучите на бензина също може да са проблем.

Коментар

Working...
              X