Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Парното ми спря да духа?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Парното ми спря да духа?!

Здравейте, вчера парното на Темпрата ми спря да духа, то е климатроник,като той е свален и досега съм си го ползвал без климатроник,просто само парно...вчера спря да духа,иначе си свети ,но не духа нищо-нито сутдено,нито топло.Някой знае ли от какво може да е? Благодаря!

Върти ли вентилатора?
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Да, мисля,че върти, защото колата не загравя и мисля,че го усещам,като се включва...

Коментар

Имам в предвид вентилатора на парното?

Коментар

аха, ми то точно това мисл,че е проблемът, той не се върти

Коментар

явно ще се ходи на електричар, че точно на парнто грам не му разбирам...

Коментар

По принцип има едни резистори(съпротивления) за регулиране на степените на духане! Може в тях да е проблема. Обикновено са във въздуховодът около вентилатора, за да може да се охлаждат. А прегледахте ли си предпазителите?

Коментар

Да,значи един път така ми се случи, скоро беше, спря да духа, изгассих колата и реших да я погледна обаче реших да запаля и то пък се включи...та, денс сутринта се надявах пак да се включи,но ...не, та се ядосах и прегледах всички предпазителчета и всичко е наред.

Коментар

Прегледайте и буксите на вентилатора!

Коментар

Добре, ще го направя, благодаря ви много...стари коли,какво да ги правиш

Коментар

Оправих го, сега бях на работа и слязох на проверя буксата извадих я,вкарах я наново и трагна!Много благодаря!

Коментар

vergo написа:
                        Оправих го, сега бях на работа и слязох на проверя буксата извадих я,вкарах я наново и трагна!Много благодаря!
                        За друг път сложи една мацка да духа, ефекта ще е поразителен :D
                        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

ахаха дам, това беше следващият вариант

Коментар

Working...
                          X