Здравейте, моля ви за малко помощ относно един неприятен проблем с автомобила ми. Тази сутрин колата ми прегря много бързо, дори не забелязах кога стрелката е стигнала почти до червено, понеже не съм имал проблеми с прегряване от както съм я купил. Сутринта оставих колата на празен ход за около 5 минути за да загрее парното и след това потеглих, първият проблем беше, че парното така и не започна да топли, тогава брат ми забеляза как стрелката на температурата е стигнала почти до края. Моментално спрях колата за да видя какво става. Леко отворих капачката на радиатора и от там бликна вода. Оставих я да се охлади за около 5 минути, и тръгнах когато стрелката беше доста под половината. За 500 метра тя отново беше стигнала почти до червено... Какво може да причини подобно нещо? Водна помпа?п.сДано не е нещо сериозно... гарнитура
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прегря за минути, Браво 1.4 12v
Collapse
X
-
Изчакай да истине двигателя, извади пръчката на маслото, и виж какъв цвят е ... ако е като боза, значи ти е смесило маслото с антифриза...на мене така стана и беше изкривило главата и смяна на гарнитура и датчик....Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар