ахам мисля че те разбрах .. колега ами двигателея е 147 кончета от старите а тази компресия колега като цифри нещо знаешли колко трябва да бъде . ?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат БРАВО 2.0 20в... РЕШЕН ПРОБЛЕМ
Collapse
X
-
е хубо де,измерили компресията а друго непроверихали? Примерно дросела напълно лисе отваря ,TPS-са нормални стойности ли дава ,и несамо той изобщо цялостен и задълбочен преглед на всички датчици и сензори----(да е......... а монтиорите) На ново проверка на ангренажа ,а не да казва ко щяло да стане ако прехвурлил 1-зъб без даго гледа.Ей на право яд ме хваща на такива монтиориfiat marea 2.0 20v,metanov ingekcion
Коментар
-
bivmo
Браво колега. Този дет ти е дал акьл да смениш свещите трябва яко да го черпиш. Щото докато четях темата ми се струваше че много ’’ КАДЬРНИ’’ майстори има вьв вашия град!
Коментар
-
bivmo
-
Колги може би не пиша в правилната тема но не успях да намеря никъде такава тема за да питам, та питането е следното... Карам фиат браво 1.8 16в 1996г и сам пред смяна на ангренаж с ролки, отидох до един сервиз и те ми казаха че задължително при смяна на ангренажа с ролките трябва да се смени и водната помпа специално за този модел на браво, а на др. места не са ми казвали подобни неща и нз кво да правя, ако някои е запознат и може да помогне мн благодарско рпедварително.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар