Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат БРАВО 2.0 20в... РЕШЕН ПРОБЛЕМ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ахам мисля че те разбрах .. колега ами двигателея е 147 кончета от старите а тази компресия колега като цифри нещо знаешли колко трябва да бъде . ?!
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

ходих да замерваме компресията .. вдигаше я доста смисал казаха момчетата, че е много добре стигала до 18 атм или нещо такова каза , базикаха се че даже и ако и сипя нафта и на нафта щяла да тръгне ...

Коментар

е хубо де,измерили компресията а друго непроверихали? Примерно дросела напълно лисе отваря ,TPS-са нормални стойности ли дава ,и несамо той изобщо цялостен и задълбочен преглед на всички датчици и сензори----(да е......... а монтиорите) На ново проверка на ангренажа ,а не да казва ко щяло да стане ако прехвурлил 1-зъб без даго гледа.Ей на право яд ме хваща на такива монтиори
        fiat marea 2.0 20v,metanov ingekcion

Коментар

ем когалега и мен ме е яд ... аз карам си колата и им казвам кво им е .. ? а те нищо и нищо не правят само празни приказки говорят .. смени това , дай ще сменим онова .. само пари пари пари и накрая резултата никакъв .. и незнам и аз каде да я карам ..

Коментар

в крайна сметка , нещата били повече от елементарни .. едни свещи смених и отново съм в играта

Коментар

браво, най-накрая добър резултат.А от тук нататък много безаварийни километри :D
              fiat marea 2.0 20v,metanov ingekcion

Коментар

Браво колега. Този дет ти е дал акьл да смениш свещите трябва яко да го черпиш. Щото докато четях темата ми се струваше че много ’’ КАДЬРНИ’’ майстори има вьв вашия град!

Коментар

ами има нещо такова колега .. да ги е*б* в разбирачите всички, ама най- накрая се прежалих и отидох при баща ми и той я бутна тук там .. и отидох взех свещи и взее да ЛЕТИ ; направо пръсвааааааа ! : :D

Коментар

Безаварийно каране!!!!!

Коментар

мерси колега ! ) ся нещо ще мисля някво проектчее че без работа не ми се седии .. като съм почивка се чувствам непълноценен :D

Коментар

Колги може би не пиша в правилната тема но не успях да намеря никъде такава тема за да питам, та питането е следното... Карам фиат браво 1.8 16в 1996г и сам пред смяна на ангренаж с ролки, отидох до един сервиз и те ми казаха че задължително при смяна на ангренажа с ролките трябва да се смени и водната помпа специално за този модел на браво, а на др. места не са ми казвали подобни неща и нз кво да правя, ако някои е запознат и може да помогне мн благодарско рпедварително.

Коментар

Working...
                        X