здр колеги , скоро и аз се сдобих с красавица от тип 2.0 20в
) таа сега за проблема .. :П от скоро колата няма мощност и ми казаха че са дюзи , трябвало да се почистят съответно аз отидох на диатностика закачиха я колата и не показа никакви грешки и проблеми , момчето се качи да я кара и ми каза същото че колата няма мошност и сиг са дюзи и ми смениха бенз. филтър и ми наляха някви добавки във бензина за прочистване на дюзите и за вс това ми взеха 100 лв .. съответно резулатата беше никакъв .., след това отидох в др диагностичен център и след по обстоен преглед момчето което ми гледа колата не откри нищо каза дюзите са си добре аз се самнявах дали не е прехварлила зъб на анг ремък но той отхвърли и тази моя версия защото инак щяло да мени количеството на въздуха или нещо такова каза . Според него колата смучела от някаде въздух при повисоки обороти. А аз гледах вчера ангренажния ремък и ми се стори леко хлабаф .. но тои е на саморегулираща ролка и възможно ли е да не се регулира сам и от там да няма мощност ?? или и аз незнам вече някви предложения . ако питате за смяната на ангренажен ремък е сменян преди 3 месеца преди да си взема колата но какво е било що незнам ! благодаря предварително

Коментар