ходих да замерваме компресията .. вдигаше я доста смисал казаха момчетата, че е много добре стигала до 18 атм или нещо такова каза , базикаха се че даже и ако и сипя нафта и на нафта щяла да тръгне ...
е хубо де,измерили компресията а друго непроверихали? Примерно дросела напълно лисе отваря ,TPS-са нормални стойности ли дава ,и несамо той изобщо цялостен и задълбочен преглед на всички датчици и сензори----(да е......... а монтиорите) На ново проверка на ангренажа ,а не да казва ко щяло да стане ако прехвурлил 1-зъб без даго гледа.Ей на право яд ме хваща на такива монтиори
ем когалега и мен ме е яд ... аз карам си колата и им казвам кво им е .. ? а те нищо и нищо не правят само празни приказки говорят .. смени това , дай ще сменим онова .. само пари пари пари и накрая резултата никакъв .. и незнам и аз каде да я карам ..
Браво колега. Този дет ти е дал акьл да смениш свещите трябва яко да го черпиш. Щото докато четях темата ми се струваше че много ’’ КАДЬРНИ’’ майстори има вьв вашия град!
ами има нещо такова колега .. да ги е*б* в разбирачите всички, ама най- накрая се прежалих и отидох при баща ми и той я бутна тук там .. и отидох взех свещи и взее да ЛЕТИ ; направо пръсвааааааа ! : :D
Колги може би не пиша в правилната тема но не успях да намеря никъде такава тема за да питам, та питането е следното... Карам фиат браво 1.8 16в 1996г и сам пред смяна на ангренаж с ролки, отидох до един сервиз и те ми казаха че задължително при смяна на ангренажа с ролките трябва да се смени и водната помпа специално за този модел на браво, а на др. места не са ми казвали подобни неща и нз кво да правя, ако някои е запознат и може да помогне мн благодарско рпедварително.
Коментар