Пичове колата ми дава много голям разход. Нито един от майсторите не може да я оправи. Вчера обаче забелязах как по ауспуха са се наслагали нишки вата от гърнето. Бръгнах с пръст и изпада бая ватичка. Надявам се проблема с разхода да е от гърнето! Вчера лежах под колата и видях, че гърнето се откача чак по средата на купето! Въпросът ми е мога ли сам да си го сваля от скобата? Има ли някакви усложнения ... защото искам да покарам малко без него :D въпреки шума за да видя как ще върви колата,защото сега е доста спъната . Браво 1.4 12v
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сваляне на гърне
Collapse
X
-
Катализатора не е хванат към купето с тампони и ще увисне на долу. Може да говържеш временно с тел там точно над него има ушички за тампони. Но ще бъдеш толкова шумен че ще те благославят до десето коляно. Да не говорим че ще отнесеш някоя глоба за неизправян автомобил. Но иначе пробата е възможна ама си го правиш на своя глава. И дано не си от ония дето си мислят че колкото по шумна е една кола толкова е по мощна.
Коментар
-
Оп ново гърненце си купих махнах катализатора ... сложиха ми резонантно гърне, та да видим сега .... със сигурност има промяна във вървенето на колата ама. В процес на засичане съм . Ако нищо не се промени следващия ми ход ще е да сменя температурния датчик и после ще обърна внимание на този вал. Иначе сега катализаторът ми е в мен. Някой знае ли каква е процедурата да избия малко парички от него? В смисъл цял ли го вземат или трябва да го разбия че да вадя от вътре глупостите?Браво 1,4
Коментар
-
sevastiyan написа:Оп ново гърненце си купих махнах катализатора ... сложиха ми резонантно гърне, та да видим сега .... със сигурност има промяна във вървенето на колата ама. В процес на засичане съм . Ако нищо не се промени следващия ми ход ще е да сменя температурния датчик и после ще обърна внимание на този вал. Иначе сега катализаторът ми е в мен. Някой знае ли каква е процедурата да избия малко парички от него? В смисъл цял ли го вземат или трябва да го разбия че да вадя от вътре глупостите?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар