колега наи евтината е 130 а наи скапата е 300 лева,влез на www.axm-auto.com,там ги има ама маи зависи от модела и номера на рамата,преди да започнеш с помпата виж горивния филтар може да се е напалнил с някви утаики,свали го и го продухаи с компресор така наи добре ще разбереш,пак ако не е от това вече виж помпата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiata не иска да запали моля помощ :(
Collapse
X
-
колега наи евтината е 130 а наи скапата е 300 лева,влез на www.axm-auto.com,там ги има ама маи зависи от модела и номера на рамата,преди да започнеш с помпата виж горивния филтар може да се е напалнил с някви утаики,свали го и го продухаи с компресор така наи добре ще разбереш,пак ако не е от това вече виж помпата!
Коментар
-
Коментар
-
имам същият проблем с puntoto (1.2 мисля че е) има половин резервоар .спрях на паркинга пред работа и вечерта когато си тръгвах не искаше да запали и неиска и неиска .Върти, има бензин, изчистих свещите , завих си липсващия болт на предна лява гума, проверих бушоните, махнах клемата на акомулатора (чух че ако седи един час незакачена се чистела няква грешка от компа), извадих кабелите на свещите,сложих ги,незнам още какво направих .каде е горивният филтър?imam fiat bravo1.8 16v i iskam da go podsilq malko
Коментар
-
Колеги Отворих капака на помпата и видях 2 маркучета... отворих капачката на резервоара, извадих маркучетата духнах и през едното... не мога нито да издърпам бензин нито да духам.. получило се е нещо, като задръстване... и на двете маркучета така... опитах да вида дали помпата работи... сложих и пръста на едното място за маркучето, и дадох на контакт... помпата бучеше за около секунда и после спря, но не забелязах никакво засмукване... дали е помпата или е просто някакво задръстване на бензиновия филтър...Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
tutankamon написа:би ли ми казал каде се намира бензиновата помпа и този горивен филтър ако знаешПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
tutankamon написа:би ли ми казал каде се намира бензиновата помпа и този горивен филтър ако знаешAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колега на мен скоро ми се случи същото един приятел беше ми взел колата и не сложил бензин,след което аз се качвам и запали ама веднага угасна.Сложих 20 литра бензин ама пак не искаше оказа се че има въздух някъде из маркучите отвих маркуча който отива към двигателя,един познат даваше на контакт докато аз смучех от маркуча и така докато текне горивото.И моята помпа се включва за секунди и спира това е нормално
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар