здр калоеги преди месец си купих brava 1.8 бензин и газ като я купих работеше добре само палеше трудно на бензин когато е студена пича преди мен и беше сложил спортен филтър казаха ми да го сменя и 6те се оправи но уви смених го и сащия проблем пали но натоварва стартера и като заработи все едно работи на два цилиндара и гасне и така 2-3 пати докато се форсира другия проблем коите е когато карам в диапазан от 80-120 км/ч и пусна по инерция колата гасне когато под 80км/ч не гасне какво мойе да е това и третия проблем колата работе6е на бенз перфектно след парвото зарейдане от shel на бенз не иска на място работи форсира се но няма мощност
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
brava 1.8 трудно пали и от 80км/ч нагоре гасне
Collapse
X
-
Re: brava 1.8 трудно пали и от 80км/ч нагоре гасне
ivan ivanov7684 написа:здр калоеги преди месец си купих brava 1.8 бензин и газ като я купих работеше добре само палеше трудно на бензин когато е студена пича преди мен и беше сложил спортен филтър казаха ми да го сменя и 6те се оправи но уви смених го и сащия проблем пали но натоварва стартера и като заработи все едно работи на два цилиндара и гасне и така 2-3 пати докато се форсира другия проблем коите е когато карам в диапазан от 80-120 км/ч и пусна по инерция колата гасне когато под 80км/ч не гасне какво мойе да е това и третия проблем колата работе6е на бенз перфектно след парвото зарейдане от shel на бенз не иска на място работи форсира се но няма мощностF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
-
Re: brava 1.8 трудно пали и от 80км/ч нагоре гасне
ivan ivanov7684 написа:здр калоеги преди месец си купих brava 1.8 бензин и газ като я купих работеше добре само палеше трудно на бензин когато е студена пича преди мен и беше сложил спортен филтър казаха ми да го сменя и 6те се оправи но уви смених го и сащия проблем пали но натоварва стартера и като заработи все едно работи на два цилиндара и гасне и така 2-3 пати докато се форсира другия проблем коите е когато карам в диапазан от 80-120 км/ч и пусна по инерция колата гасне когато под 80км/ч не гасне какво мойе да е това и третия проблем колата работе6е на бенз перфектно след парвото зарейдане от shel на бенз не иска на място работи форсира се но няма мощностF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
-
Върви на диагностика да ти прочетат грешките в компютъра, ако има такива, също да ти замерят компресията на цилиндрите, защото може да са одухани и клапаните, а гасненето на газ се получава, защото при скорост влза много въздух във въздушния филтър и от това гасне, махни тръбата, която отива към филтъра и би трябвало да се оправи, ако няма друг проблем с газовата уредба.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар