simeon3000 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свети лампата на инжекциона - Мареа 1.6
Collapse
X
-
dudulia написа:КОлега,имаш ли развитие по въпроса?При мен сиптома е 1 към 1 с твоя.Появи се изведнъж,както си работеше нормално колата.Имам чувството,че работи на 3 цилиндъра.Проверени са тоците.Има искра да те убие.Бензиновата помпа работи.Странното е,че на 3-ти цилндър като дръпна кабела не се вижда осезаема разлика.На втори цилиндър като извадя кабела ,колата започва да работи по-равномерно и мотора не се тресе .При първи и четвърти положението се влошава.Иначе по време на движение,ако подавам газ лампата свети,в момента ,в който отнема газта и лампата изгасва.
Коментар
-
dudulia написа:КОлега,имаш ли развитие по въпроса?При мен сиптома е 1 към 1 с твоя.Появи се изведнъж,както си работеше нормално колата.Имам чувството,че работи на 3 цилиндъра.Проверени са тоците.Има искра да те убие.Бензиновата помпа работи.Странното е,че на 3-ти цилндър като дръпна кабела не се вижда осезаема разлика.На втори цилиндър като извадя кабела ,колата започва да работи по-равномерно и мотора не се тресе .При първи и четвърти положението се влошава.Иначе по време на движение,ако подавам газ лампата свети,в момента ,в който отнема газта и лампата изгасва.кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
-
И при мен се оправи проблема след ремонт.В крайна сметка се оказа заминала дюза,която не работи.Иначе дюзата беше като нова (само на 70 000)км,но изгоряла(блокирала).След поставяне на друга ,колата заработи както преди да изгориBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
веф
dudulia написа:И при мен се оправи проблема след ремонт.В крайна сметка се оказа заминала дюза,която не работи.Иначе дюзата беше като нова (само на 70 000)км,но изгоряла(блокирала).След поставяне на друга ,колата заработи както преди да изгориNissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Re: веф
kantarev написа:dudulia написа:И при мен се оправи проблема след ремонт.В крайна сметка се оказа заминала дюза,която не работи.Иначе дюзата беше като нова (само на 70 000)км,но изгоряла(блокирала).След поставяне на друга ,колата заработи както преди да изгори
Коментар
-
u_bo
biker87m написа:нека и аз да се включа в темата.при мен проблема е подобен:свети лампата на инжекциона но не губи мощност!!!лампата свети при второто палене на колата след като е загряла до определена температура и изгасва за няколко минути.мисля че проблема е в някакъв температурен датчик но кои?
Коментар
-
u_bo написа:biker87m написа:нека и аз да се включа в темата.при мен проблема е подобен:свети лампата на инжекциона но не губи мощност!!!лампата свети при второто палене на колата след като е загряла до определена температура и изгасва за няколко минути.мисля че проблема е в някакъв температурен датчик но кои?
Коментар
-
niko_biki написа:Има и четвърти начин:1.Намираш от същата кола(от познат) частта и за малко си ги разменяте,колкото да разбереш от къде идва проблема.2.Купуваш частта и черпиш яко познатия.3.Спестяваш 35 лева от диагностика,но има опастност после да ги дадеш за почерпката
Коментар
-
u_bo
както винаги , колегата Хаджов е прав (поне според моята компетенция) Но ако автора на темата знаеше как да си мери с мултицет , ламбда и тпс и тнт...надали щеше да пише подобна тема,затова и моя начин е по-подходящ за автора от начина на Хаджов.Неговия е за по-техничарски отворени шофери(тва мяза на бисер ...)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар