КОлеги та значи този следобяд след запалване на колата лампата за инжекциона остана да свети и колата неработеше равномерно и претрисаше.Аз подадох гас и обърнах на метан и колата си заработи нормално и спокоино.При втория старт на колата отново се случи същото колата тресеше и прекъсваше абе неработеше равномерно.Изфорсигвах я на бензин и нищо колата провължаваше да работи кофти а на метан си работи просто прекрасно.Откачих акомулатора за 15-тина минути уж да изчисти някви грешки така ми каза един комшия.Ама нищо нестана Даите някъкви съвети какво да правя утре?Моля ви само не ми казваите ходи на диагностика то е ясно че ще ида ама нека първо да се пробвам и сам да оправя нещата някъкси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свети лампата на инжекциона - Мареа 1.6
Collapse
X
-
Re: Светилампата на инжекциона - Мареа 1.6
rercho написа:КОлеги та значи този следобяд след запалване на колата лампата за инжекциона остана да свети и колата неработеше равномерно и претрисаше.Аз подадох гас и обърнах на метан и колата си заработи нормално и спокоино.При втория старт на колата отново се случи същото колата тресеше и прекъсваше абе неработеше равномерно.Изфорсигвах я на бензин и нищо колата провължаваше да работи кофти а на метан си работи просто прекрасно.Откачих акомулатора за 15-тина минути уж да изчисти някви грешки така ми каза един комшия.Ама нищо нестана Даите някъкви съвети какво да правя утре?Моля ви само не ми казваите ходи на диагностика то е ясно че ще ида ама нека първо да се пробвам и сам да оправя нещата някъксиФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Колега помпата е чисто новичка предната изгоря и купих нова Тя си работи добре чува си се. Филтъра е сменян преди 18 хил.км като се има напредвид че я карам на метан не на бензин.Трябва да е като нов не са минали през него не повече от 80 литра бензинкола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
-
Ами наи новото е че колата се оправи от самосебе си Е от време на време прави номера ама се оправя като я изфорсирам.Аз мисля че дюзите са запушени и мисля да сипя една добавка за дюзи и да я покарам малко на бензинкола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
-
rercho написа:Ами наи новото е че колата се оправи от самосебе си Е от време на време прави номера ама се оправя като я изфорсирам.Аз мисля че дюзите са запушени и мисля да сипя една добавка за дюзи и да я покарам малко на бензин
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:rercho написа:Ами наи новото е че колата се оправи от самосебе си Е от време на време прави номера ама се оправя като я изфорсирам.Аз мисля че дюзите са запушени и мисля да сипя една добавка за дюзи и да я покарам малко на бензинBrava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
-
roro написа:Stefan Hadjov написа:rercho написа:Ами наи новото е че колата се оправи от самосебе си Е от време на време прави номера ама се оправя като я изфорсирам.Аз мисля че дюзите са запушени и мисля да сипя една добавка за дюзи и да я покарам малко на бензин
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:rercho написа:Ами наи новото е че колата се оправи от самосебе си Е от време на време прави номера ама се оправя като я изфорсирам.Аз мисля че дюзите са запушени и мисля да сипя една добавка за дюзи и да я покарам малко на бензинкола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
-
Споко колега.И аз се включих днес в отбора.И на мен ми светна лампата.Ремонтирах таблото и бях откачил акумулатора.Днес поставих клеймата,стегнах,запалих без газ да загрее и да се самообучи и е един момент светна лампата за инжекциона.Колата започна да работи не много равномерно и така от нищо нов проблем.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Споко колега.И аз се включих днес в отбора.И на мен ми светна лампата.Ремонтирах таблото и бях откачил акумулатора.Днес поставих клеймата,стегнах,запалих без газ да загрее и да се самообучи и е един момент светна лампата за инжекциона.Колата започна да работи не много равномерно и така от нищо нов проблем.
Коментар
-
КОлега,имаш ли развитие по въпроса?При мен сиптома е 1 към 1 с твоя.Появи се изведнъж,както си работеше нормално колата.Имам чувството,че работи на 3 цилиндъра.Проверени са тоците.Има искра да те убие.Бензиновата помпа работи.Странното е,че на 3-ти цилндър като дръпна кабела не се вижда осезаема разлика.На втори цилиндър като извадя кабела ,колата започва да работи по-равномерно и мотора не се тресе .При първи и четвърти положението се влошава.Иначе по време на движение,ако подавам газ лампата свети,в момента ,в който отнема газта и лампата изгасва.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:КОлега,имаш ли развитие по въпроса?При мен сиптома е 1 към 1 с твоя.Появи се изведнъж,както си работеше нормално колата.Имам чувството,че работи на 3 цилиндъра.Проверени са тоците.Има искра да те убие.Бензиновата помпа работи.Странното е,че на 3-ти цилндър като дръпна кабела не се вижда осезаема разлика.На втори цилиндър като извадя кабела ,колата започва да работи по-равномерно и мотора не се тресе .При първи и четвърти положението се влошава.Иначе по време на движение,ако подавам газ лампата свети,в момента ,в който отнема газта и лампата изгасва.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар