Rezko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход Браво/Брава 1.4 12V
Collapse
X
-
-
Е аз не търся невроятно икономична кола,не очаквам и чудеса.Но от друга срана да харчи по 14/100 ще си е своего рода чудо за 1.4Разбрах за проблемите с този двигател и честно казано вече се колебая.Исках да е моно защото все пак газовата за него е 500лв.,а не 1500.Но ако е толкова често срещан прблем при този двигател по-добре да не рискувам та после да дам още 1000 за ремонт.Извинявам се че говоря само в цифри,но всеки си знае средствата с които разполага.Ако разполагах с повече нямаше да си купувам старото ,а новото браво Все пак мисля да го закарам на майстор да го прегледа преди да взема.Обаче просто не мога да си представя кой ще е тоя продавач,който ще даде да му отворят двигателя преди покупката Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05FIAT Bravo 1.4
Коментар
-
Rezko написа:Пич ако ще купуваш такъв мотор поискаи да ти свалят капака на клапанте и ако всички гърбици на вала са наред и мотора работи равномерно и не трака на студен двигател - взимай!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Rezko написа:Пич ако ще купуваш такъв мотор поискаи да ти свалят капака на клапанте и ако всички гърбици на вала са наред и мотора работи равномерно и не трака на студен двигател - взимай!
Коментар
-
Става....примерно и без смяна на гарнитурата нали??? ...даже тогава и за 4 минути ще стане да отвориш двигателя и да го затвориш Храссс с отвеката и айдееее,Нищо работа с две думи.И принципно всеки автотърговец преди да си продаде колата в днешно време,ти предлага "-Желаете ли да отворя двигателя или не???" А някои ще даде ли все пак един истински и смислен отговор на въпроса ми по същество?FIAT Bravo 1.4
Коментар
-
И аз съм нов във форума и от скоро имам Марея 1,4 12V, ама цифрите за разхода са си съвсем верни. Живея в провинцията и работя наблизо, но ми е нужно да ползвам колата на малки разстояния, които са трудни или досадни за ходене пеша, та мисълта ми е, че разход 12-14 си го пере като "за отче наш" особено студена. Вярно, че не е бегачка, ама на градско се държи съвсем приемливо, а извънградско 120-130 км/ч - няма да я водя на състезание, я. Иначе се убедих, че за тия пари човек не може да си вземе по-прилична кола като съотношение на години, екстри, вървене и т.н. Возил съм се в голф и астра 1,4 - тия вдигат 120 км/ч само по нанадолно и с попътен вятър, а за 3000 лв. немските коли са на 102г. Колега, не я мисли колата, ако я уцелиш здрава си е съвсем прилична и особено за градски условия.
Коментар
-
Е то Бравото общо взето си е градски автомобил, малък и маневрен ако искаш нещо по-голямо вземай си Марея.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
niko_biki написа:А някои ще даде ли все пак един истински и смислен отговор на въпроса ми по същество?
Коментар
-
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=36992
абе колеги карам я тази кола 1.4 12 в вече 30 000 и не мога да разбера за какви глупости говорят некои разбирачи аз сам сменявал само масло и сам сипвал само бензин като изключим ремъци ролки водна помпа т.е косумативи .На светофарите се заслушвам да не е угаснала толкова е тиха какво е това клопане трескане и тн...... все пак карам от 1991fiat brava 12w 1.4 55kw
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар