Днес както си карах колата,взе да прекъсва и да мирише на катализатор.Ако е много запушен,дали може да прекъсва от него,или да се насоча към електрониката.Колата е 1994 набор и още е с катализатор.Става въпрос за модел 1.2 75.Не ми е давала грешки.Също така много трудно се изрязва и като и дам газ на място гърнетата почват да пукат.Когато работи на място си държи обороти,почва да тресе само ако и дам газ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто прекъсва.
Collapse
X
-
Ако се е задръстил катализатора напълно е възможно да се дави и прекъсва поради факта че отработените газове не могат да си излизат нормално.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Пиши какво е станало.......мога да ти дам телефона на едно момче дето ми смени катализатора с резонаторно гърне и ми даде и 50 лв.отгоре.Аз лично го открих от форума тук.Много е точен и съм доволен от него.Той самят не ги сменя,заведе ме при един човек,който свърши работата,а на мен пича и пари ми даде.Търсих много тогава,но по-добра оферта от неговата нямаше.Проблема е че си от Пловдив,а той е в София.
Коментар
-
Днес си смених кабелите и бензинвият филтър,но не се оправи.После я закарах на сервиз,колата няма грешки и всичко по тоците е наред.Казаха,че е най вероятно от бензиновата помпа,нещяла да дигне налягане.Не я мериха,защото нямало такива накрайници,защото била от старите модели и трябвало да се реже маркуча а после да го снаждат.Искаха да я извадят да я видят,но нямам толкова пари,за смяна и нова.Кажете какво да правя?Възможно ли е да е от нея?ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
-
petio4528 написа:А може ли в бензина да има вода,щото взе да излиза бял пушек от аспуха.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар