Колеги някой успял ли е да смени ангренажен ремък на този мотор както си е на мястото. По книга би трябвало двигателя да се извади. Според други би могло при достатъчна сръчност и повдигане максимално на двигателя от страна на ремъка да стане и така. Пропускам подробностите какво трябва да се освободи за да се повдигне мотора.Ако няко е успял моля споделете опит. Аз лично съм подменял на доста Ланчии Капа с този двигател, но там има повече място.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ангренаж на Мареа 2.0 20V
Collapse
X
-
u_bo
Re: Ангренаж на Мареа 2.0 20V
gagamoto написа:Колеги някой успял ли е да смени ангренажен ремък на този мотор както си е на мястото. По книга би трябвало двигателя да се извади. Според други би могло при достатъчна сръчност и повдигане максимално на двигателя от страна на ремъка да стане и така. Пропускам подробностите какво трябва да се освободи за да се повдигне мотора.Ако няко е успял моля споделете опит. Аз лично съм подменял на доста Ланчии Капа с този двигател, но там има повече място.
-
здравей, колега ,несъм монтиор но помагах за смяната на моя агренаж.Може дасе смени без дасе вади мотора.Откачасе горния тампон който прилича на биаледка ,откачасе и долния и мотора се подпира с крик.С него се вдига и мести максимално на страни и нещата с малко упоритост стават.fiat marea 2.0 20v,metanov ingekcion
Коментар
-
dimiturcheto написа:здравей, колега ,несъм монтиор но помагах за смяната на моя агренаж.Може дасе смени без дасе вади мотора.Откачасе горния тампон който прилича на биаледка ,откачасе и долния и мотора се подпира с крик.С него се вдига и мести максимално на страни и нещата с малко упоритост стават.Lancia Dedra 1.6 ie
FIAT Marea 2.0 20V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар