Колеги помагайте за Бравока. Прекъсва на бензин и пригръмва отвреме на време.На какво може да се дължи?Кабелите съм ги сменявал.(пояснение колата има и газ)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 прекъсва на бензин
Collapse
X
-
пробваи да откачиш дебитомера запали я и покараи малко да видиш дали ще прекъсва но недеи кара мн километри с откачен защото като го откачиш влиза в авариен режим и там кво ставало и може да се прецака нещо но за няколко километра колкото да видиш дали е от него няма проблем. Казвам ти го защото при мен това беше проблема за дето ми прекъсваше на бензин.
Коментар
-
Каква марка са кабилите? Сменял ли си свещи някога изобщо? Попринцип от прецакани свещи се стига до прецакани кабели след малко повече каране.Не забравяите и свещите са консуматив препоръчителна смяна на каране на бензин 20 000км на гас 10 000км.Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
sharky871 написа:а свещите как се проверяват че не искам никой да ми пипа по колата.
Коментар
-
u_bo
ако си описал вярно проблема, 80% от горните съвети са грешни.уточнявам, че ако колата --работи без проблем на газ--прекъсва и гърми на бензинимаш два (или 3) възможни причини1. спукан въздуховод2. зацапани инжектори и/или 3.проблем с бензиновата помпа - това може да е а.гофрирания маркуч в кошницата на помпатаб. самата помпац. регулатора на налягане в рейкатаа.б.ц. са подредени по вероятност.
Коментар
-
Колега u_bo ако има проблем с въздуховода ще има проблем и на газ/повече въздух и в двата случая/2.ако е бенз.помпа маъ няма въобще да върви на бенз.3.Както казах да иде да си изчисти дюзите и сичко ще е ОКНищо личноУспех на колегата с проблема и нека пише какво е билоBRAVO 1.6 16V 103HP 97
Коментар
-
u_bo
tcuri написа:Колега u_bo ако има проблем с въздуховода ще има проблем и на газ/повече въздух и в двата случая/tcuri написа:2.ако е бенз.помпа маъ няма въобще да върви на бенз.tcuri написа:3.Както казах да иде да си изчисти дюзите и сичко ще е ОКНищо личноУспех на колегата с проблема и нека пише какво е билои аз му желая успех, затова и пиша по темата
wazmo написа:При спукан въздуховод забрави каквато и да е нормална работа на ГАЗ . А на бензин не оказва никакво влияние:D :D :D
Коментар
-
Приятел опитаи да решиш проблема последователно. Преди да предприемеш каквото и да е от по горе описаните съвети, сипи половин килце спирт за горене в резервоараняма да навреди и ще обере конденза ,който кара колата да прекъсваЩото аз докато се сетя си разглобих цялата колапусни едно лс да кажеш дали се е решил проблема
Bravo 1.6 16v
Коментар
-
u_bo
tozarat написа:Приятел опитаи да решиш проблема последователно. Преди да предприемеш каквото и да е от по горе описаните съвети, сипи половин килце спирт за горене в резервоараняма да навреди и ще обере конденза ,който кара колата да прекъсваЩото аз докато се сетя си разглобих цялата колапусни едно лс да кажеш дали се е решил проблема
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар