Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 1.6 прекъсва на бензин

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Браво 1.6 прекъсва на бензин

Колеги помагайте за Бравока. Прекъсва на бензин и пригръмва отвреме на време.На какво може да се дължи?Кабелите съм ги сменявал.(пояснение колата има и газ)
    Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Провери и свещите
    FIAT Marea ex
    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

пробваи да откачиш дебитомера запали я и покараи малко да видиш дали ще прекъсва но недеи кара мн километри с откачен защото като го откачиш влиза в авариен режим и там кво ставало и може да се прецака нещо но за няколко километра колкото да видиш дали е от него няма проблем. Казвам ти го защото при мен това беше проблема за дето ми прекъсваше на бензин.

Коментар

а свещите как се проверяват че не искам никой да ми пипа по колата.
        Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

sharky871 написа:
          Сваляш ги и ги зачистваш ако не си ги сменял изобщо земи си едни 5-6 лв е бройката
          Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Каква марка са кабилите? Сменял ли си свещи някога изобщо? Попринцип от прецакани свещи се стига до прецакани кабели след малко повече каране.Не забравяите и свещите са консуматив препоръчителна смяна на каране на бензин 20 000км на гас 10 000км.
            Subaru B9 tribeca 3.0
            Peugeot 307 04
            Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
            Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

sharky871 написа:
              На око се проверяват. Сложи си нови и снимай старите да ги видим как са работили. Свещите дават добра представа и за работата на двигателя и съществуващи проблеми. Аз примерно си държа 2 комплекта и на 2-3 месеца ги завъртам, като свалените ги почиствам до блясък - първо се накисват в течност(ползвам добавка за почистване на дюзи) и после с телената четка стават като нови.
              The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
              Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
              Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Колега иди да тиизчистят дюзите на ултразвук и сико ще се оправи.И аз бях така.
                BRAVO 1.6 16V 103HP 97

Коментар

ако си описал вярно проблема, 80% от горните съвети са грешни.уточнявам, че ако колата --работи без проблем на газ--прекъсва и гърми на бензинимаш два (или 3) възможни причини1. спукан въздуховод2. зацапани инжектори и/или 3.проблем с бензиновата помпа - това може да е а.гофрирания маркуч в кошницата на помпатаб. самата помпац. регулатора на налягане в рейкатаа.б.ц. са подредени по вероятност.

Коментар

Колега u_bo ако има проблем с въздуховода ще има проблем и на газ/повече въздух и в двата случая/2.ако е бенз.помпа маъ няма въобще да върви на бенз.3.Както казах да иде да си изчисти дюзите и сичко ще е ОКНищо личноУспех на колегата с проблема и нека пише какво е било
                    BRAVO 1.6 16V 103HP 97

Коментар

При спукан въздуховод забрави каквато и да е нормална работа на ГАЗ . А на бензин не оказва никакво влияние
                      FIAT Marea ex
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

tcuri написа:
                        Колега u_bo ако има проблем с въздуховода ще има проблем и на газ/повече въздух и в двата случая/
                        така е САМО ако е ГИ или с ламбда контрол
                        tcuri написа:
                        2.ако е бенз.помпа маъ няма въобще да върви на бенз.
                        е значи аз живея в няква фантазия щото имам спомени от такива случаи ... нищо лично
                        tcuri написа:
                        3.Както казах да иде да си изчисти дюзите и сичко ще е ОКНищо личноУспех на колегата с проблема и нека пише какво е било
                        може и да е от дюзи но мноооого по-малко вероятно и аз му желая успех, затова и пиша по темата
                        wazmo написа:
                        При спукан въздуховод забрави каквато и да е нормална работа на ГАЗ . А на бензин не оказва никакво влияние
                        мога само да кажа: "Това сам ли го измисли или някой ти го каза?" толкова е.............. че е явно безмислено да се спори с теб. ( попълни си многоточието сам, ако аз го попълня ще е в разрез с правилата на форума, за обиди към потребители) :D :D :D

Коментар

хйде разясни по подробн ситуацията
                          FIAT Marea ex
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Приятел опитаи да решиш проблема последователно. Преди да предприемеш каквото и да е от по горе описаните съвети, сипи половин килце спирт за горене в резервоараняма да навреди и ще обере конденза ,който кара колата да прекъсва Щото аз докато се сетя си разглобих цялата колапусни едно лс да кажеш дали се е решил проблема
                            Bravo 1.6 16v

Коментар

tozarat написа:
                              Приятел опитаи да решиш проблема последователно. Преди да предприемеш каквото и да е от по горе описаните съвети, сипи половин килце спирт за горене в резервоараняма да навреди и ще обере конденза ,който кара колата да прекъсва Щото аз докато се сетя си разглобих цялата колапусни едно лс да кажеш дали се е решил проблема
                              ти сега ако кажеш , че от влагата в резервоара - си имал гърмежи на бензин !?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Коментар

Working...
                              X