а вече започва да ми мени и оборотите на място на Газ не са постоянни, на бензин работи перфектно в покой само че както настъпя педала и започва да прекъсва. Аз предполагам от самото начало дюзи затова и оборотите на газ се менят също и свещи. В неделя мисля да се захващам с този проблем. А възможно ли е ако е свещи да ми вдигне разхода по някакъв начин?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 прекъсва на бензин
Collapse
X
-
u_bo
не виждам логиката в плана ти. но ти пожелавам успех.ако са свещи - няма да е добре на празен ход.все пак закачи я на компютър и виж какво ще даде - за около 30 лв. са диагностиките.Пиши като намериш проблема.
Коментар
-
gamer_1989 написа:kolegi i az karam bravo 1.6 16v i pri men tozi problem go ima.kolata e s gazov injekcion i na gas kolata varvi perfekno no na benzin garmi prekasva nqma moshnost nz kolegata ako e nameril reshenie da spodeliШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
divlimon написа:пробваи да откачиш дебитомера запали я и покараи малко да видиш дали ще прекъсва но недеи кара мн километри с откачен защото като го откачиш влиза в авариен режим и там кво ставало и може да се прецака нещо но за няколко километра колкото да видиш дали е от него няма проблем. Казвам ти го защото при мен това беше проблема за дето ми прекъсваше на бензин.
Коментар
-
Aма така,като не искаш никой да пипа колата,ще стане трудно,и без това се изписаха един тон глупости за 2 страници.На колата и трябва диагностика,с хвърляне на боб няма да стане.Щом гърми само на бензин, а на газ не,значи проблема е в горивото или нещо по инжекциона.Трябва да се проверят доста работи,преди да се сменя каквото и да било.П.С.Един съвет от мен,откачи си плюсовата клема на акумулатора за една нощ,и кажи на другия ден как е колата.Тези коли имат навика да им се забатачват ЕКУ-тата при много каране на газ,просто им трябва ресет.Съвета който ти дадох,го направи само ако колата ти е с металния колектор,а не с пластмасовия/при него ЕКУ-то се ресетва само и единствено с диагностична апаратура/Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:Aма така,като не искаш никой да пипа колата,ще стане трудно,и без това се изписаха един тон глупости за 2 страници.На колата и трябва диагностика,с хвърляне на боб няма да стане.Щом гърми само на бензин, а на газ не,значи проблема е в горивото или нещо по инжекциона.Трябва да се проверят доста работи,преди да се сменя каквото и да било.П.С.Един съвет от мен,откачи си плюсовата клема на акумулатора за една нощ,и кажи на другия ден как е колата.Тези коли имат навика да им се забатачват ЕКУ-тата при много каране на газ,просто им трябва ресет.Съвета който ти дадох,го направи само ако колата ти е с металния колектор,а не с пластмасовия/при него ЕКУ-то се ресетва само и единствено с диагностична апаратура/
Коментар
-
nedialk00
колега, не си октачай плюсовата клема на акумулатора преди да си махнал минусовата, според мен са ти запушени инжекторите ако караш на газ
Коментар
-
nedialk00 написа:колега, не си октачай плюсовата клема на акумулатора преди да си махнал минусовата, според мен са ти запушени инжекторите ако караш на газКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар