Здравейте колеги, изникна ми следния проблем (поне аз си мисля, че е). Напоследък забелязвам вибрации на мотора когато вдигне необходимите градуси (имайки предвид температурите на вън че е под 0) на празен ход. Преди да загрее моторът ги няма, но като достигне средата на датчика се появяват. Като вдигна обороти над 2500-3000 не се усещат. Имате ли идея от какво може да е?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вибрации на ниски обороти Brava 1.6 16
Collapse
X
-
VooDoo написа:Напиши в какъв оборотен диапазон се появяват тези вибрации. Първото за което се сещам е някой тампон да е заминал.
Коментар
-
noogle_x написа:От празен ход, докато не вдигна обороти от порядака на кам 3000, иначе като е студена ги няма, независимо от това на колко оборота е. Да не би да е от някои от температурните датчици !?SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
От акумулатора Замери го и го позареди малко. Вероятно караш предимно градско и затова се е разредил. Просто с тия задръствания в София няма начин. И при мен беше така, но наскоро пътувах около 200 извънградско, зареди се и сега пак си е ок. Или го зареди малко със зарядно, или повечко извънградско покарай Но като цяло няма страшно, надали ще има допълнителни усложнения
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар