Пунтото не пали.Смених кабели ,свещи и компа-имах резервен.Дюзата впръсква бензин,свещите дават искра.Да няма някой датчик да ме еб-ва?Когато въртя на стартер се опитва понякога,но само това.Преди няколко седмици загасна по време на движение.Въртях на стартера 15-на минути и тръгна,после палеше без проблем.Миналия ден сутринта запали от раз-винаги така палеше и слет 30-40 секунди изгасна та до днес.Тькъв студ не съм брал с кола-ремонти.Онзи ден в един от форумите похвалих Пунтото то ми го" върна".Споделете идеи ще съм ви задължен.За първи път пиша-извинете ме незнам къде да я сложа темата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто Мк1 1.1 не пали-дайте идея-Вече работи
Collapse
X
-
Датчик// за запалването/ на зъбното колело на коляновия валPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
dersi написа:Да ,ама нали метка искра когато сложа свещ на кабелитеVPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
u_bo
-
u_bo
dersi написа:Почистих буксата на датчика за обороти с контокс.Запали без рпоблем,ама бая студ брах-що псувни отнесе.Само осмовен ремонт двиг.не" направих".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар