u_bo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.2 16V Пали за 10 секунди и гасне - проблема решен
Collapse
X
-
при тебе е от друго,откачи акумулатора за 1 часзапали на бензиностави на бензин за 8 - 10 минутине карай на газ в този дензалагам 1 л. червено вино, че на сутринта ще ти пали БЕЗ ПРОБЛЕМ SmilePunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
u_bo
bmahob написа:ама аз ушким с емулатор и не трупа грешки , но ще пробвам!
Коментар
-
възможно е и датчик, но пък пали от раз, но след това гасне и така 2-3 и то само студена , а колега убо в деня който ресетна комп. да карам само на бенц ли?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
u_bo
bmahob написа:възможно е и датчик, но пък пали от раз, но след това гасне и така 2-3 и то само студена , а колега убо в деня който ресетна комп. да карам само на бенц ли?
Коментар
-
freeman2006 написа:Оказа се ламда сонда, а и друго разбрах всеки плюе фиата като кола че много се чупе но според мен проблема е че не им разбират или поне в Добрич е така смених 3 сервиза преди да разберат какво и еPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
freeman2006 написа:ми нищо не светеше, а и чесно казано не знам каде е тоя индикатор- знам че като я смениха се оправиPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар