Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво 1.2 16V Пали за 10 секунди и гасне - проблема решен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво 1.2 16V Пали за 10 секунди и гасне - проблема решен

Колеги помагайте от 2 седмици колата пали за около 10 секунди и после гасне, а кото пробвам пак да я запаля без да изчакам поне 2-3 мин. върти все едно акумулатора е изтощен а ако изчакам 3 мин вчера засичах точния интервал пак варти пали и пак гасне );. От Добрич сам и вече я карах на 2 различни майстора на Елкон и нищо оправят я за 5-6 паления и пак сащото - взимат едни луди пари и като ги питам кво и имаше ми казват че се била задавила. Компютъра давал грешка в термо датчика които бил комбиниран и за инжекцията но казаха че гозамервали и нищо му нямало ); ама колата не пали. Даже ми смениха и свещите с кабелите можело от тях да е ама не е. Моля дайте савет
    over the counter ed treatment

Re: Браво 1.2 16V Пали за 10 секунди и гасне

freeman2006 написа:
    Колеги помагайте от 2 седмици колата пали за около 10 секунди и после гасне, а кото пробвам пак да я запаля без да изчакам поне 2-3 мин. върти все едно акумулатора е изтощен а ако изчакам 3 мин вчера засичах точния интервал пак варти пали и пак гасне );. От Добрич сам и вече я карах на 2 различни майстора на Елкон и нищо оправят я за 5-6 паления и пак сащото - взимат едни луди пари и като ги питам кво и имаше ми казват че се била задавила. Компютъра давал грешка в термо датчика които бил комбиниран и за инжекцията но казаха че гозамервали и нищо му нямало ); ама колата не пали. Даже ми смениха и свещите с кабелите можело от тях да е ама не е. Моля дайте савет
    газова имаш ли?

Коментар

Не чист бензин

Коментар

да ти замерят налаягането на бенз. помпа

Коментар

Ей сега званях на майстора да го питам какво да правя а той ми каза да извадя и да почистя свещите и щяла да запали и после пак да му я закарам, ще пиша какво е станало а ако някои има идеи защото вече си мисля че тук нямаме майстори

Коментар

кола

нали са ги сменили може да си почистиш и като ги слагаш да ги нагрееш със сушоар например и веднага да ги сложиш виж дали са мокри какво свети по таблото и како гасне като даваш на контакт[/u]
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Като дам на контакт ми светват лампите за маслото,акумулатора,инжекцията аирбега и едно оранжево ключе - след около 4-5 секунди остават да светят само акумулатора и маслото другите изгасват. Ми майстора каза че пак се е задавила и затова не палела - свещите трябвало да са мокри

Коментар

Трудно се дави многоточкова инжекция. Предполагам си задръстил и четирите дюзи и пикаят на студено, от там мокри свещи и задавена кола. Препоръчвам ти чистене на дюзите и да смениш бензиностанцията. Щом при неуспешен опит ти върти бавно и стартера вероятно и акумулатора ти не е първа младост.
                The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Мйстора каза че ми е правил профилактика на инжекцията - каквото и да означава това - а и аз се усамних в бензина оште парвия пат като го направи затова от аптеката взех чист спирт и на около 20 л бензин сипах 0.5 литра спирт след това от друга бензиностанция сложих за 20 лева 98 и сипах и някаква добавка която ми препоръчаха за чистене на инжекцията и евентуално ако имало вода в бензина

Коментар

Виж си свещите като е задавена на какво миришат. Ако са ти целите в бензин му задай логичния въпрос - каква профилактика е правил на инжекциона или просто така, да те чарджи за още нещо?Дюзите, както всички знаят, се чистят на ултразвук. Това продължава няколко часа и след тази процедура има реалната опасност някои от тях вече да не стават за нищо. Ако са ти изпълнили процедурата без да са те запознали предварително с евентуалните рискове, то да си поемат сега по 200лв./дюза, пък те са 4 бр. След посочената процедура се прави замерване на дебита на всяка от тях, за да се разбере дали са ОК и чак тогава се монтират обратно. Това ли е направил?
                    The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                    Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                    Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Аз имам същия проблем при първо палене , даже ми го прави 2-3 пъти докато се оправи. Но аз съм на газ и се съмнявам в зацапани дюзи, също така колата студена придърпва
                      Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                      Втората......пак същата!
                      (_-_)______////_______(_-_)
                      Punto75-Вече на жената!
                      Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Ами не вярвам да е направил това ама знам ли - знам че ми взе 50 лева пак кво е правил идея нямам

Коментар

freeman2006 написа:
                          Ами не вярвам да е направил това ама знам ли - знам че ми взе 50 лева пак кво е правил идея нямам
                          Доверие на майстор да нямаш и да ти е пръв бра`тчед
                          Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                          Втората......пак същата!
                          (_-_)______////_______(_-_)
                          Punto75-Вече на жената!
                          Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

freeman2006 написа:
                            не разбрах мерил ли е налягане?все пак1. пали2.РАБОТИ 10 секунди3.ЧАК ТОГАВА гасенеа помислете малко де - ако са зацапани инжектори - още паленето ще е проблем !
                            bmahob написа:
                            Аз имам същия проблем при първо палене , даже ми го прави 2-3 пъти докато се оправи. Но аз съм на газ и се съмнявам в зацапани дюзи, също така колата студена придърпва
                            при тебе е от друго,откачи акумулатора за 1 часзапали на бензиностави на бензин за 8 - 10 минутине карай на газ в този дензалагам 1 л. червено вино, че на сутринта ще ти пали БЕЗ ПРОБЛЕМ

Коментар

Ми два пати вече прави така и двата пати на майстор и то в тая поледица ме дарпат направо вече ми е савесно за колегата дето го ангажирам постоянно да ме дарпа. И двата патя компа дава грешка в комбинирания датчик за температура и инжекция а майстора тварди че му няма нищо и не иска да го сменя. Как мислите може ли наистина да е от него защото ако е така направо да си го купя и да му кажа че аз искам да го смени нищо че според него е здрав

Коментар

Working...
                              X