Zdraveite kolegi. Izviniavaite za latinica, no nqmam kirilitsa na tozi pc.Registrirah se tuk, za d amoga da polucha suvet ot kompetentni fenove na fiat. Haresal sum edno julto Punto 1.8 HGT, v dobro sustoqnie, no sobstvenika se izpusna che e kusalo angrenajen remuk. Suotvetno kolata bila popravena i deistvitelno vurvi, no tova dovede podozreniq u men. Molq, ako mojete da mi dadete suvet kak da postupq i za kakvo da pogledna za da razbera dali motora e v dobro sustoqnie sled tozi incident? Blagodarq Vi.Здравейте колеги.Извинявайте за латиницата ,но нямам кирилица на това РС.Регистрирах се тук , за да мога да получа съвет от компетентни фенове на Фиат.Харесъл съм едно Пунто 1,8 HGT,в добро състояние ,но собственика се изпусна ,че е късало ангренажен ремък.Съответно колата била поправена и действително върви ,но това подозрения в мен.Моля ако можете да ми дадете съвет как да постъпя и за какво да погледна за да разбера дали мотора е в добро състояние след този инцидент?Благодаря ви."МОДЕРИРАНО""Модераторски екип на fiat-bg.org"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto 1.8 HGT ????
Collapse
X
-
За да разбереш дали е в ред трябва да отвориш двигателя, но едва ли ще ти позволят. Провери маслото как е на цвят и антифриза, покарай го докато загрее хубаво и му изреди от 1-5 поне до 5000 об. този двигател от високи обороти не се плаши, ако има къде го настъпи поне до 180 и после като спреш ослушай двигателя за странни шумове.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
Re: Fiat Punto 1.8 HGT ????
B3A5T написа:Zdraveite kolegi. Izviniavaite za latinica, no nqmam kirilitsa na tozi pc.Registrirah se tuk, za d amoga da polucha suvet ot kompetentni fenove na fiat. Haresal sum edno julto Punto 1.8 HGT, v dobro sustoqnie, no sobstvenika se izpusna che e kusalo angrenajen remuk. Suotvetno kolata bila popravena i deistvitelno vurvi, no tova dovede podozreniq u men. Molq, ako mojete da mi dadete suvet kak da postupq i za kakvo da pogledna za da razbera dali motora e v dobro sustoqnie sled tozi incident? Blagodarq Vi.Здравейте колеги.Извинявайте за латиницата ,но нямам кирилица на това РС.Регистрирах се тук , за да мога да получа съвет от компетентни фенове на Фиат.Харесъл съм едно Пунто 1,8 HGT,в добро състояние ,но собственика се изпусна ,че е късало ангренажен ремък.Съответно колата била поправена и действително върви ,но това подозрения в мен.Моля ако можете да ми дадете съвет как да постъпя и за какво да погледна за да разбера дали мотора е в добро състояние след този инцидент?Благодаря ви."МОДЕРИРАНО""Модераторски екип на fiat-bg.org"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар