Здравейте, имам Браво със споменатия двигател. При 1700 оборота колата започва да вибрира и да се люлее ( доста леко разбира се, не го приемаите все едно е увеселителна гондола). Има ли възможност двигателя и въртящите му части по някакъв начин да не са балансирани добре и при точно тези обороти да започва да тресе ( все едно гума с лош баланс)?Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Това прави ли го вашия 1,6 16V???
Collapse
X
-
Re: Това прави ли го вашия 1,6 16V???
dvoinikat написа:Здравейте, имам Браво със споменатия двигател. При 1700 оборота колата започва да вибрира и да се люлее ( доста леко разбира се, не го приемаите все едно е увеселителна гондола). Има ли възможност двигателя и въртящите му части по някакъв начин да не са балансирани добре и при точно тези обороти да започва да тресе ( все едно гума с лош баланс)?ПоздравиFiat Punto SX 90
Toyota Celica ZZT231 1.8 VVTLi T Sport
-
Re: Това прави ли го вашия 1,6 16V???
dvoinikat написа:Здравейте, имам Браво със споменатия двигател. При 1700 оборота колата започва да вибрира и да се люлее ( доста леко разбира се, не го приемаите все едно е увеселителна гондола). Има ли възможност двигателя и въртящите му части по някакъв начин да не са балансирани добре и при точно тези обороти да започва да тресе ( все едно гума с лош баланс)?Поздрави
Коментар
-
Здравей Колега,Аз съм с Брава 1.6 16в ’98 с пластмасовите колектори. И на мен като я взех колицата претреперваше волана някъде към 1700 оборота, но не се люлееше чак колата. Сменях свещи, кабели, естествено от 10 годишна кола - какво може да очакваш, но се оказа, в последствие като чистих инжекторите, че единия е различен от другите три. Поръчах си инжектор втора употреба от човек от форума и сега, да чукам на дърво, е ок.Та най вероятно е от неравномерна работа на двигателя - инжектори, свещи, кабели, други екстри... Карай си и си свиркай, аз ако не бях тръгнал да чистя инжектори - кога щях да разбера за какво става дума. Блажени са незнаещите.Brava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар