Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся глава за Браво 1.4 12V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся глава за Браво 1.4 12V

Здравейте на всички с които съм си писал , а и на тези с които не съм до момента. Та да мина по същество направо. Търся комплектована глава за бравото , като имам в предвид да си има вал , тръбички и кобилици. Имам си тръби (всмукателни и изпускателни) , а и моноинжекция. Просто ми трябва здрава глава , която не збироток от 5 други , ами да си е работила заедно със всичките и детаили. Моля ако някой има информация къде може да има налична и здрава нека да ми пише. Ако имате информация и за цената , ще стане екстра. Благодаря предварително.

Никола Николов
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      Благодаря ти колега , за бързата реакция. Още утре ще му звънна по телефона да видя какво става и ако има ще се истрелям да я взема. Само дано да я има налична.

Коментар

tedigigov написа:
        Благодаря ти колега , за бързата реакция. Още утре ще му звънна по телефона да видя какво става и ако има ще се истрелям да я взема. Само дано да я има налична.
        Моля няма нужда форума е за това да се помага.Успех с ремонта.Не споменаваш защо ти трябва друга глава.Видях темата и се досетих.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...559&highlight=
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
          tedigigov написа:
          Моля няма нужда форума е за това да се помага.Успех с ремонта.Не споменаваш защо ти трябва друга глава.Видях темата и се досетих.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...559&highlight=
          Да колега , това съм аз. Вече ми дойде до гуша от тоиа фиат и заради това минавам на вариянт (цяла глава комплект).

Коментар

Working...
          X