Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Croma проблем може би съединител.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Croma проблем може би съединител.

koлеги да ви питам една питанка.Колата ми е fiat croma i.e.Наскоро забелязах нещо странно,както си карам колата и като реша да я понастъпя след 3500 оборота започва да вдига оборотите много бързо а същевременно няма почти никаква тяга.И примерни като стигне 4500 -5000 оборота и започва леко да ги връща а аз не отпускам педала на газта.Дали може да е от съединителя или скоростната кутия.Колата пак си вдига горе долу колкото и преди проблема но става доста по бавно
    1989 Croma 2000 i.e

За смяна на съединител си, но първо дай на някой да провери.
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Нема кво да я проверява съединител си е тва
      Bravo 1.2 16v
      Lancia Dedra 1.8 16v
      Suzuki GSXR250R

Коментар

ами колко пари ще да е този съединител и колко е нормално да ми вземат за смяната му???(Само да не ме шашнете с някоя трицифрена сума :D )
        1989 Croma 2000 i.e

Коментар

detonation1 написа:
          ами колко пари ще да е този съединител и колко е нормално да ми вземат за смяната му???(Само да не ме шашнете с някоя трицифрена сума :D )
          Че той само съединителя е 3 цифрена сума
          Bravo 1.2 16v
          Lancia Dedra 1.8 16v
          Suzuki GSXR250R

Коментар

както и да е искал съм да кажа да не ме шашкате с ЧЕТИРИЦИФРЕНА сума.Някой да каже някакви пари
            1989 Croma 2000 i.e

Коментар

200-300 лв. е съединителя комплект и 50-100 лв. за труд.
              Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

http://axm-auto.com/240-250 лева е твоя+около 100 за труд.виж точно модела ти в сайта.магазина е много добър и от частите съм доволен.оттам си взех термостата за Фиаката.Направиха ми 10 процента отстъпка,затова че съм член на форума.Това с отстъката е абсолютно вярно.

Коментар

мерси колега но имам въпрос.Понеже съм от русе се чудя дали могат да ги доставят и колко ли пари ще вземат??Ако знаеш нещо по въпроса пиши
                  1989 Croma 2000 i.e

Коментар

Поръчай доставка с ЕКОНТ.Ще ти вземат около 20лв при доставката-тогава се и плаща поръчката.
                    FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

Колега,в сайта на AXM има телефони.Обади се да попиташ как става,ако си в Русе.Питай дали нямат магазин там?Питай дали има отстъпка 10 процента при доставка с куриер.Мен момчето в София от магазина ме попита какъв ми е ника тук в сайта,провери,че ме има(той си знае как)и ми направи отстъпка.Много съм доволен.Но отидох лично в магазина.Ако няма магазин в Русе ще трябва с куриер и наложен платеж.Така мисля......обади се и ги попитай.П.С. И все пак убеден ли си че е съединителят,да не стане така че проблема да е другаде???Не се осланяй само на нас от форума,ами първо я закарай да ти каже някой майстор,че наистина е за смяна.Все пак друго си е око да види и ръка да пипне.Тука наистина има хора,които разбират доста,но през нета все пак не става диагностика.....

Коментар

Working...
                      X