първо - изгори бензина почти да края... до колкото знам - като ти светне резервата имаш още за 100 км....туй животно 1,6 16 V мотора имаше ли бензинов филтър или не.. ако има - вземи го смени... после... сипи за 10 лева 100 октана на ОМВ-то и пробвай как ше върви... ако върви - сфиркай си.... ако ли не - дюзи, диагностика и квот ти дойде на акъла...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Започна да предърпва...
Collapse
X
-
Nedialko написа:Здравеи те оня ден ходих на диагнастика и ми беше дало грешка на ламбда сонда колата се оправи,но минах кам 200 километра и пак същата работа.Казаха ми 4е сондата работела добре,разхода на гориво ми е 8/100 извън града (бензин).Та искам да питам можели да си е заминала сандата.(Фиат Браво)всичко може колега все пак това е 1.6 16 v така че ама нищо не трябва да те учудва
сега да ти кажа и мнението си шегите настрана колегата дето каза за ленивата сонда си е прав точно там в ниските обороти се разбира наи добре как работи тва чудо на техниката и да след исчистване на грешките е логично пак да се появят но ще ти дам едим малко странен савет но опитаи хем ша си спестиш главоболията седни в колата в някои хубав ден сега поне вече се намират такива сипи и малко 98 или 100 октана искараи я на един хубав път ма без полицаи по него па и стапи на вратлето ха 1 до 6000 ха 2 до 6000 и.т.н па ела после и пиши къв е резултата с придърпването на ниските
те тва чудо 1.6 16 v 103 коня иска каране не жалене за тва се и трошат и все ревем от тях ела виж моята дали се чупи сега под 3500 не и давам и да слиза да видим дали ша ми поредарпва мами.... и ша е..... 1500 лева вкарах в нея и тя се тва не ми става онова не ми става таи ли ха сега ела виж дали са оплаква вече за нещо само газ и тва е успех от мен
Коментар
-
malinovjr написа:КОлега имах Същия Проблем, Придърпваше При около 2000-2200 оборота, откарах я на Диагностика бесхе заминала ламбда сонда, смених я и сега е като нова, Дори по Добре :yahoo 3не знаете ли че имат и свещички и кабели и бобинка тия коли но няма значение тва е друга тема а и има и пусната вав форума такава по вапроса и е придарпвала и на 2800 и на 3000 и на 1800 просто не си обращал внимание много хубаво си личи ако си с инжекцион фобос ,,газов,,
разликата кабели ламбда сонда мислчя че всеки я знае като цена познаи с колко си се набутал но да не спорим по вапроса важното е че сега ти варши работа и не излагаме марката
Коментар
-
Що първо не си смениш въздушния филтър? Смени го - ако не се оправи тогава пробвай останалите неща. Виж си и свещите. Сега ще обясня - и на мен ми придърпваше колата, оборотите на празен ход играеха. И на бензин, и на газ. ЧУдех се какво е, в Събота вдигнах капака с намерениято да не го затварям докато не разбера къде е проблема. Реших да започна от въздушния филтър. Той е на има-няма 6К км. Е, беше станал като пластмаса. Предполагам покрай снеговете напоследък е засмуквал и доста влажен въздух. А, в кутията преди филтъра имаше фас Марлборо. Как е стигнал дотам ( филтъра винаги си го сменям сам)?!?!?!? С новия филтър всичко се оправи.Така че не започвай с най скъпите неща - сонди и какво ли не.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Що първо не си смениш въздушния филтър? Смени го - ако не се оправи тогава пробвай останалите неща. Виж си и свещите. Сега ще обясня - и на мен ми придърпваше колата, оборотите на празен ход играеха. И на бензин, и на газ. ЧУдех се какво е, в Събота вдигнах капака с намерениято да не го затварям докато не разбера къде е проблема. Реших да започна от въздушния филтър. Той е на има-няма 6К км. Е, беше станал като пластмаса. Предполагам покрай снеговете напоследък е засмуквал и доста влажен въздух. А, в кутията преди филтъра имаше фас Марлборо. Как е стигнал дотам ( филтъра винаги си го сменям сам)?!?!?!? С новия филтър всичко се оправи.Така че не започвай с най скъпите неща - сонди и какво ли не.Bat_M написа:malinovjr написа:КОлега имах Същия Проблем, Придърпваше При около 2000-2200 оборота, откарах я на Диагностика бесхе заминала ламбда сонда, смених я и сега е като нова, Дори по Добре :yahoo 3не знаете ли че имат и свещички и кабели и бобинка тия коли но няма значение тва е друга тема а и има и пусната вав форума такава по вапроса и е придарпвала и на 2800 и на 3000 и на 1800 просто не си обращал внимание много хубаво си личи ако си с инжекцион фобос ,,газов,,
разликата кабели ламбда сонда мислчя че всеки я знае като цена познаи с колко си се набутал но да не спорим по вапроса важното е че сега ти варши работа и не излагаме марката
Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
u_bo
rasputin1987 написа:Аз имам сходен проблем колата при палене на бензин работи като трактор не може да се изфорсира падат и оборотите и след това загасва.При принудително палене на газ няма проблем.Дайте савет какжо може да е .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар