Здравеи те колеги 4естита 2009 година живи и здрави,та проблема ми е,4е отскоро запо4на леко да ми предърпва Бравото до 2000 оборота след това няма проблем.Та искам да питам някои имал ли е съ6тия проблем и ако е имал моля да каже.Благодаря.(Фиат Браво 1.6 103 к.с)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Започна да предърпва...
Collapse
X
-
Re: Започна да предърпва...
Nedialko написа:Здравеи те колеги 4естита 2009 година живи и здрави,та проблема ми е,4е отскоро запо4на леко да ми предърпва Бравото до 2000 оборота след това няма проблем.Та искам да питам някои имал ли е съ6тия проблем и ако е имал моля да каже.Благодаря.(Фиат Браво 1.6 103 к.с)
-
u_bo
-
u_bo
да, късно видях.първо иди на диагностика, но ако над 2000 нямаш проблем, няма да е от недостатъчно налягане на бензина
Коментар
-
и при мене ми придърпваше мареата по едно време на бензин когато е студена, но сипах бензин 95 карера от ОМВ и карах известно време на бензин (иначе имам газов инжекцион, на газ не ми придърпва, но все пак на газ превключва след определена температура) та на бензин вече не ми придърпва и когато е студена.
Коментар
-
Ако трябва да гадая може би ламбда сонда, която е станала ленива, но най-добре ще се разбере на диагностика и не ти препоръчвам чистене на дюзи на ултразвук, понеже малко фирми в бг го правят качествено.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Здравеи те оня ден ходих на диагнастика и ми беше дало грешка на ламбда сонда колата се оправи,но минах кам 200 километра и пак същата работа.Казаха ми 4е сондата работела добре,разхода на гориво ми е 8/100 извън града (бензин).Та искам да питам можели да си е заминала сандата.(Фиат Браво)MOTOCROSS POWER YAMAHA WR250F KAWASAKI KX250 HONDA CR250 KTM SX125
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар