Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Започна да предърпва...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Започна да предърпва...

Здравеи те колеги 4естита 2009 година живи и здрави,та проблема ми е,4е отскоро запо4на леко да ми предърпва Бравото до 2000 оборота след това няма проблем.Та искам да питам някои имал ли е съ6тия проблем и ако е имал моля да каже.Благодаря.(Фиат Браво 1.6 103 к.с)
    MOTOCROSS POWER YAMAHA WR250F KAWASAKI KX250 HONDA CR250 KTM SX125

Re: Започна да предърпва...

Nedialko написа:
    Здравеи те колеги 4естита 2009 година живи и здрави,та проблема ми е,4е отскоро запо4на леко да ми предърпва Бравото до 2000 оборота след това няма проблем.Та искам да питам някои имал ли е съ6тия проблем и ако е имал моля да каже.Благодаря.(Фиат Браво 1.6 103 к.с)
    това на бензин?ако само на бензин го прави..... значи започват да ти се запушват дюзите....вземи си една добавка РЕДЕКС дето са от малките 50мл. тя стига за 50 л. резервоари тикай.....ако нямаш пара за цял резервоар слагаш половината добавка с например 20 л бенз или 25л.препоръчвам ти на ШЕЛ В-Палара...аз така си ги изчистихи не ходих на ултра звук... че съм ходил преди и не съм останал доволен
    Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
    http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Ще пробвам дано се оправи.

Коментар

но това е ако ти придърпва на бензин..... а на гас е добреа не на гас да ти предърпва а на бенз да е добре...то не пречи и да е добре да се сложи добавка... но по-добре да не слягаш според мене щом 1 нещо си работи зако да го чувъркаш
        Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

На бензин е колата

Коментар

Nedialko написа:
            На бензин е колата
            а газово има ли колата?щото ако е само на бензин колата не би трябвало да се запушат дюзите...ако има газово... тря по честичко да я подкарваш на бенз да не се стига до тоя момент на запушване на дюзите
            Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

Няма газ само на безин се кара

Коментар

отиди тогас на една диагностика......и там ще ти излезе какви грешки имаш...ако имаш проблем със дюзите и това ще ти излезе... на кой цилиндър и т.н.
                Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

имаш ли газова уредба?ако да , то каква?ако не - добавката е първото което да пробваш

Коментар

Нямам газова уредба

Коментар

да, късно видях.първо иди на диагностика, но ако над 2000 нямаш проблем, няма да е от недостатъчно налягане на бензина

Коментар

ееее тва пак ли 1.6 16V що ли не се учудвам , ама къде е колегата дет все много ги хвали и били по надждни от 1.8 да си каже мнението в поредната тема
                        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

и при мене ми придърпваше мареата по едно време на бензин когато е студена, но сипах бензин 95 карера от ОМВ и карах известно време на бензин (иначе имам газов инжекцион, на газ не ми придърпва, но все пак на газ превключва след определена температура) та на бензин вече не ми придърпва и когато е студена.

Коментар

Ако трябва да гадая може би ламбда сонда, която е станала ленива, но най-добре ще се разбере на диагностика и не ти препоръчвам чистене на дюзи на ултразвук, понеже малко фирми в бг го правят качествено.
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Здравеи те оня ден ходих на диагнастика и ми беше дало грешка на ламбда сонда колата се оправи,но минах кам 200 километра и пак същата работа.Казаха ми 4е сондата работела добре,разхода на гориво ми е 8/100 извън града (бензин).Та искам да питам можели да си е заминала сандата.(Фиат Браво)

Коментар

Working...
                              X