Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Странен проблем Браво 1.6 - стрелка на температура

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivan_dmx написа:
    и при мене го правеше преди .... как съм се шашкал отварям капака пущъм парното на мах и то през лятото и си спада... преди ми го правеше доста честозабелязах че единия път като си долях антефриз и спря да го прави ....... след време пак за почна.....и ся да чукна на дърво от 5,6 месеца не ми е правила фиатката такис мизерииама парвия път когато стана ми изкара акъла... дето ви споменах по гореаз дочух че един термостат за 2000 г. то и другите би трябвало да са толкова е към 60 лв.
    цената на термостат варира от 60 до кам 95 лева някаде но преди да трагнеш да си купуваш нов свали стария и погледни да не би да имаш проблем сас О прастена на клапата в термостата и след това ако не е от него си купуваи нов макар че ако е с оригиналнят може да минеш и само с един елемент от 15 лева защото може да се разглабя успех П.С. забравих да спомена че има тема пусната вав форума в коиато е описано стапка по стапка как може да се подмени оригиналния термостат сас друг мися че беше на рено 5 или нещо такова които струва цели 15 лева :D

Коментар

Working...
    X