Трябва да се направи диагностика на колата в сервиз.Закарай я по най-бързия начин в сервиза ще ти излезе някаде към 20-30 лева.Тука верно е без пари консултацията ама нищо не правиш и само си лафиме и накрая па че отидеш в сервиз така или иначе,ама мойе и да си лафиме тука няма проблем на мен ми е приятно...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колата ми гасне в движение (на скорост)
Collapse
X
-
Здравейте и от мен.Мислех да пускам същата тема, но като видях че има подобен проблем, реших да пиша под общият знаменател. При мен проблемът е почти същият.От един месец както си карам колата /Пунто 1,9 JTD 2001 -дизел/ и в момента който отнема от газта без да изключвам от скорост-на таблото светват една лампичка като динамо/извинете ме,но не знам как се казва/ и след нея за малслото и акумулатора.Колата угасва. Аз спирам...почаквам малко...паля и тръгва. Понякога пали от първият път, понякога на 3 -ят.Закарах я на майстор. Смениха ми маслото/защото му беше време/ горивен филтър, маслен филтър.Закачиха я на компютър-излезе падане на налягането в/на рейката.Провериха всички гумички, уплътнения, маркучета....пръскаха всички клеми, свързки, и не знам още какво за влага....и казаха, че е готова. Да ,ама не...взех си колата и още на 5-тата минута същият проблем.Само с тази разлика ,че колата в момента върви много спънато, гасне много по-често от преди и повече от 120 не вдига....Чудя се какво да правя и къде да си заведа количката...така сия харесвам...и така хубаво вървеше...Моля, ако можете ми помогнете..Благодаря ви предварително.
Коментар
-
Венци1212 написа:Здравейте и от мен.Мислех да пускам същата тема, но като видях че има подобен проблем, реших да пиша под общият знаменател. При мен проблемът е почти същият.От един месец както си карам колата /Пунто 1,9 JTD 2001 -дизел/ и в момента който отнема от газта без да изключвам от скорост-на таблото светват една лампичка като динамо/извинете ме,но не знам как се казва/ и след нея за малслото и акумулатора.Колата угасва. Аз спирам...почаквам малко...паля и тръгва. Понякога пали от първият път, понякога на 3 -ят.Закарах я на майстор. Смениха ми маслото/защото му беше време/ горивен филтър, маслен филтър.Закачиха я на компютър-излезе падане на налягането в/на рейката.Провериха всички гумички, уплътнения, маркучета....пръскаха всички клеми, свързки, и не знам още какво за влага....и казаха, че е готова. Да ,ама не...взех си колата и още на 5-тата минута същият проблем.Само с тази разлика ,че колата в момента върви много спънато, гасне много по-често от преди и повече от 120 не вдига....Чудя се какво да правя и къде да си заведа количката...така сия харесвам...и така хубаво вървеше...Моля, ако можете ми помогнете..Благодаря ви предварително.
Коментар
-
Текстът на съобщението е модериран.Колега, ако нямаш какво да кажеш по темата по добре не пиши в нея.Подобни постове тук не се толерират.Приеми това като неофициално предупреждение и прочети отново правилата на форума.Модераторски екип на fiat-bg.orgBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
А колега ако не си забелязал първата колежка не е споменала година, а колегата след нея със същия проблем е с кола 96-та година. До това което отричаш за откачането на акумулатора-чувал ли си,че така се калибрира стъпковия мотор за празен ход.Вземи и ти прочети малко а не да скачаш като петле кой какво да чете п.с. А и като ти гледам правописа си доста компетентен.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Това гледам,че от 2-ри февруари досега си го мислил.Затова няма да те напрягам повече с мислене по въпроса,щото току виж си пропуснал годината до следващия заядлив отговор. А ако беше малко по-умен можеше да прочетеш каква е целта на снимката с 1.4 мотора- човека е писал по проблема на предните и по-точно как е сложил болт за допълнителна маса.А и отново гледам,че си на ниво с правописа-можеш да продължаваш четенето на буквара още месец и пак да ми отговориш като порастнеш А само за едно си прав-дано не попадам на майстор като тебе,че от такива неграмотни и ограничени """"професионалисти"""" ми се повръща.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар