Здравейте имам FIAT MAREA 1.6 16 V 1996 година с газова уредба BRCпояви се проблем на бензин колата при тръгване забива муцуната ако не забие муцуната и тръгне нормално то при превключване на по голяма предавка пак забива муцуната и трябва да натисна съединителя да изфорсирам двигателя и да пусна педала на съединителя за да поеме но върви мудно това е само на бензин прави го и топла и студена на газ си върви нормално качвах я на диагностика грешки няма не показва нещо да не е наред възможно ли е дебитомера да е за чистене едва ли е сдал багажа не го засича на диагностика че е сдал багажа дайте съвет какво да правя колата върви като трабант без газ :D и забележих че на таблото има знак внимание свети като дърпаш ръчната спирачка та този знак ми свети при рязко ускоряване премигва ми ръчната не е дръпната естествено но при рязко ускорение на колата първо мига премигва доста често и светне постоянно ако оборотите на двигателя са над 3000 ако караш с лека газ не свети това е така от как се появи проблема с забиването на муцуната тоест при подаване на газ колата не поеме а почти спира да върви това е само на бензин както написах по горе
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ !!!!ПОМАГАЙТЕ СПЕШНО ЕРедактирано заглавие според правилата."Модераторски екип на fiat-bg.org"

Коментар