Здравейте, колеги! Пак за нещо неприятно пиша по моя фиат, ама какво да се прави. Май трябва да сменя марката.Вчера си работеше нормално.Днес жена ми не можала да я запали.Мислех че е нещо дребно,но....какво прави след като пробвах и аз. Завъртам ключа и бензиновата помпа и стартера се чуват нормално , но не пали. Пробвах и да дам газ-не става! И така си въртях докато акумулатора умря! После един приятел ме дърпа-като пусна съединителя само увисва на въжето и толкова.После друг ме закачи с кабели да ми дава ток,но стартера едвам въртеше.Едно нещо ми направи впечатление-жена ми завъртя ключа в един от многобройните опити докато ми даваха ток и нещо изтрещя около двигателя-не много силно,но не знам от къде дойде.Страхотно ще съм ви благодарен да дадете някакъв съвет,защото без тая кола съм с вързани ръце.Не мога да я откарам до сервиз,а и предстоят празници. П.С. сега акумулатора съм го закачил на зарядно и утре продължавам и ще следя форума!браво 1.6, 96 г., 103 коня
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предаде ме - браво 1.6, 96 г., 103 коня !
Collapse
X
-
Да не ти е изтрещял стартера и сега да е блокирал?!Така е като караме стари коли...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Не ПАЛИ - БРАВА 1,6
И аз имам същия проблем!Не беше толкова студено ,а не иска да запали!Върти защото има ток за световно!Акумулатора ми падна,заредих го,наново почнах и пак без успех!И така утре на сервиз Алком!Да сте чували нещо за него?И един въпрос ,ти имаш ли газова уредба!Питам те защото преди 3-4 месеца ходих да ми прочистват дюзите!Бяха се запекли,щото много съм карал на газ!Както и да е!Та човека ми каза ,че с тази газова уредба за 350лв дето съм си я сложил съм си навлякъл белята!Платката дето лъже компа на колата ,прави така че да го лъже да не подава бензин,но в същото време се натрупват грешки и тези грешки в един момент могат да блокират компа на Бравата!Дано не е това!Утре ще се види!Дано успея да я закарам някак си до сервиза!BRAVA 1,6 бегачка шъ знайш!!!!
Коментар
-
Брава 1,6 не пали
Това с клемите при 1,6 мотор не става!Аз свалих хакумулатора да го заредя и после пак го сложих!Е неще да запали и това си е!Още чакам присъдата от сервиза!Надявам се днес да ми се обадят!Ще кажа като я оправят(ако я оправят)!Искренно се надявам проблема да е в горивния филтър,защото отдавна не съм го сменял!Стискайте палци ,че без кола лоша работа!BRAVA 1,6 бегачка шъ знайш!!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар