Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предаде ме - браво 1.6, 96 г., 103 коня !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предаде ме - браво 1.6, 96 г., 103 коня !

Здравейте, колеги! Пак за нещо неприятно пиша по моя фиат, ама какво да се прави. Май трябва да сменя марката.Вчера си работеше нормално.Днес жена ми не можала да я запали.Мислех че е нещо дребно,но....какво прави след като пробвах и аз. Завъртам ключа и бензиновата помпа и стартера се чуват нормално , но не пали. Пробвах и да дам газ-не става! И така си въртях докато акумулатора умря! После един приятел ме дърпа-като пусна съединителя само увисва на въжето и толкова.После друг ме закачи с кабели да ми дава ток,но стартера едвам въртеше.Едно нещо ми направи впечатление-жена ми завъртя ключа в един от многобройните опити докато ми даваха ток и нещо изтрещя около двигателя-не много силно,но не знам от къде дойде.Страхотно ще съм ви благодарен да дадете някакъв съвет,защото без тая кола съм с вързани ръце.Не мога да я откарам до сервиз,а и предстоят празници. П.С. сега акумулатора съм го закачил на зарядно и утре продължавам и ще следя форума!браво 1.6, 96 г., 103 коня
    фиат браво sx 1.6/16в/96

Ангренажен ремък?

Коментар

бензин или дизел защото не е уточнено а има разлика

Коментар

Re: предаде ме !

kristian_22 написа:
        браво 1.6 96 г 103коня
        Бензин е.

Коментар

Да не ти е изтрещял стартера и сега да е блокирал?!Така е като караме стари коли...
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Не ПАЛИ - БРАВА 1,6

И аз имам същия проблем!Не беше толкова студено ,а не иска да запали!Върти защото има ток за световно!Акумулатора ми падна,заредих го,наново почнах и пак без успех!И така утре на сервиз Алком!Да сте чували нещо за него?И един въпрос ,ти имаш ли газова уредба!Питам те защото преди 3-4 месеца ходих да ми прочистват дюзите!Бяха се запекли,щото много съм карал на газ!Както и да е!Та човека ми каза ,че с тази газова уредба за 350лв дето съм си я сложил съм си навлякъл белята!Платката дето лъже компа на колата ,прави така че да го лъже да не подава бензин,но в същото време се натрупват грешки и тези грешки в един момент могат да блокират компа на Бравата!Дано не е това!Утре ще се види!Дано успея да я закарам някак си до сервиза!
            BRAVA 1,6 бегачка шъ знайш!!!!

Коментар

аз не знам какъв ви е проблема, ама само да се похваля моето пали на 3 цилиндъра от година и..... 3 дни и досега не съм имал отказ...няа майтап
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Кзаха ми от време на време да свалям клемата на минуса на акумолатора за 5 минути, така се чистели грешките
                FIAT Marea ex
                FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Ако си с 1.4 мотора се чистят, ако си с друг забрави за тая любовна песен с клемите.
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Брава 1,6 не пали

Това с клемите при 1,6 мотор не става!Аз свалих хакумулатора да го заредя и после пак го сложих!Е неще да запали и това си е!Още чакам присъдата от сервиза!Надявам се днес да ми се обадят!Ще кажа като я оправят(ако я оправят)!Искренно се надявам проблема да е в горивния филтър,защото отдавна не съм го сменял!Стискайте палци ,че без кола лоша работа!
                    BRAVA 1,6 бегачка шъ знайш!!!!

Коментар

не става ама става ,чистят се мойта е 95 и се оказа че се чистят
                      FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Горивния филтър е евтин а и лесно се сменя, но колата трябва да се вдигне(или канал)
                        FIAT Marea ex
                        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Working...
                        X