Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Струва ми се , че антифриза нещо понамалява.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Струва ми се , че антифриза нещо понамалява.

На колко време е нормално да се долива.Преди 2 седмици некаде долях до малко под макса. Вмомента е по-средата между мин и макс. Сипвам някакъв на Петрол.

По принцип,аз знам,че не е нормално да се долива.Сутрин като погледнеш,има ли следи да е текло от някъде?

Коментар

Не.

Коментар

Мокър под в колата запотяване на прозорците има ли?Това са симптомите на спукано радиаторче на парно.
        Subaru B9 tribeca 3.0
        Peugeot 307 04
        Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
        Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Запотяване рядко има , само като навънка е мн студено. иначе като си включа парното и не ми се запотяват.

Коментар

Не е задължително да има петно отдолу. Може да сълзи някъде върху двигателя и да се изпарява и т.н. Има една синя добавка за спиране на течове ама не помня марката. Някаква безизвестна беше ама върши страшна работа. Вътре е кафява като боза. Даже с половин шишенце и всичко ще заспи

Коментар

Shefy написа:
              Не е задължително да има петно отдолу. Може да сълзи някъде върху двигателя и да се изпарява и т.н. Има една синя добавка за спиране на течове ама не помня марката. Някаква безизвестна беше ама върши страшна работа. Вътре е кафява като боза. Даже с половин шишенце и всичко ще заспи
              Да на мен беше така... сълзеше и... сложих от това вещество и то спря да тече... май че беше 2 лв...
              Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
              Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

колеги от бензиностанциите ли ги вземате тези добавки
                Dikata_BG написа:
                Мокър под в колата запотяване на прозорците има ли?Това са симптомите на спукано радиаторче на парно.
                Също и ако сладни образувалата се вода от запотяването , но се изплюва , понеже антифриза е отровен . Та май и аз съм за радиаторче Винаги ли ще ми дърпа от антифриза , независимо дали е пуснато парното или не
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Колеги,моля ви кажете някакво име на това,което се сипва и оправя течовете,защото и аз имам подобен проблем.А инъче още един симптом на спукано казанче е неприятна специфична миризма вътре в купето.
                  Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Името е Нoltz но не помага и да помогне ще за кратко и след това ще шурне като извор
                    Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                    Втората......пак същата!
                    (_-_)______////_______(_-_)
                    Punto75-Вече на жената!
                    Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

niko09 написа:
                      Колеги,моля ви кажете някакво име на това,което се сипва и оправя течовете,защото и аз имам подобен проблем.А инъче още един симптом на спукано казанче е неприятна специфична миризма вътре в купето.
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=35698&postdays=0&postorder=asc&hig hlight=holts&start=0http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20963&highlight=holts
                      BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                      Среден разход на газ

Коментар

Благодаря,изчетох доста инфо и всеки е на различно мнение за Holts - на някой им харесва на др не,при някой е имало дълготраен ефект при др не.Но аз мисля да пробвам
                        Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Днеска на бензиностанция Д2 в Горубляне го намерих струва 11лв. едно като боза , ама не запомних как се казва.Ще си взема тия дни и аз да пробвам.

Коментар

:^)

Не се прецаквайте минах по този път началото на декември. Сложих магическата течност и всичко беше супер за около 2 седмици и после всичко си беше по старому. Купих си от форума радиаторче за парното и сам си го смених. Сега съм си екстра.На мен не ми течеше а ми капеше и въпреки това нямах вода в купето само миризма и като го разглобих там имаше малко, а прозорците бяха невъзможно мазни и постоянно потни. Надявам се да съм бил полезен
                            Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

Не е зле наистина да хвърлиш едно око на това радиаторче.Аз така доливах антифриз месец и повече и докато разбера какво е цялото купе беше в анифриз сега още немога да го изчистя.Най лошото е че радиаторчето е текло само когато съм в движение и трудно го хванах.С гумени стелки съм и мислех че това е вода от снега добре че се усетих да я видя дали е мазна и така го хванах.
                              Marea Wekeend 1999 1.6 16V

Коментар

Working...
                              X