На колко време е нормално да се долива.Преди 2 седмици некаде долях до малко под макса. Вмомента е по-средата между мин и макс. Сипвам някакъв на Петрол.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Струва ми се , че антифриза нещо понамалява.
Collapse
X
-
Shefy написа:Не е задължително да има петно отдолу. Може да сълзи някъде върху двигателя и да се изпарява и т.н. Има една синя добавка за спиране на течове ама не помня марката. Някаква безизвестна беше ама върши страшна работа. Вътре е кафява като боза. Даже с половин шишенце и всичко ще заспиПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
колеги от бензиностанциите ли ги вземате тези добавкиDikata_BG написа:Мокър под в колата запотяване на прозорците има ли?Това са симптомите на спукано радиаторче на парно.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Името е Нoltz но не помага и да помогне ще за кратко и след това ще шурне като изворPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
niko09 написа:Колеги,моля ви кажете някакво име на това,което се сипва и оправя течовете,защото и аз имам подобен проблем.А инъче още един симптом на спукано казанче е неприятна специфична миризма вътре в купето.
Коментар
-
:^)
Не се прецаквайте минах по този път началото на декември. Сложих магическата течност и всичко беше супер за около 2 седмици и после всичко си беше по старому. Купих си от форума радиаторче за парното и сам си го смених. Сега съм си екстра.На мен не ми течеше а ми капеше и въпреки това нямах вода в купето само миризма и като го разглобих там имаше малко, а прозорците бяха невъзможно мазни и постоянно потни. Надявам се да съм бил полезенФиат Браво 1.9 JTD REMAP
Коментар
-
Не е зле наистина да хвърлиш едно око на това радиаторче.Аз така доливах антифриз месец и повече и докато разбера какво е цялото купе беше в анифриз сега още немога да го изчистя.Най лошото е че радиаторчето е текло само когато съм в движение и трудно го хванах.С гумени стелки съм и мислех че това е вода от снега добре че се усетих да я видя дали е мазна и така го хванах.Marea Wekeend 1999 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар