От известно време виждам,че по време на движение стрелката на нивомера се движи като карам.Пада до най долну положение посе пак се качва до някуде и така няколко пъти.днес пак падна но се качи съвсем малко и според нея в момента нямам капка бензин,а си мисля,че имам поне 6-7 литра.на какво се дължи това и как да го оправя според вас???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стрелката на датчика на бензина се движи???????
Collapse
X
-
Re: Стрелката на датчика на бензина се движи???????
branko_d написа:От известно време виждам,че по време на движение стрелката на нивомера се движи като карам.Пада до най долну положение посе пак се качва до някуде и така няколко пъти.днес пак падна но се качи съвсем малко и според нея в момента нямам капка бензин,а си мисля,че имам поне 6-7 литра.на какво се дължи това и как да го оправя според вас???like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Re: Стрелката на датчика на бензина се движи???????
branko_d написа:От известно време виждам,че по време на движение стрелката на нивомера се движи като карам.Пада до най долну положение посе пак се качва до някуде и така няколко пъти.днес пак падна но се качи съвсем малко и според нея в момента нямам капка бензин,а си мисля,че имам поне 6-7 литра.на какво се дължи това и как да го оправя според вас???не карай колата под 10- 15 литра в резервоара, че бензиновата помпа е там и иска да е потопена.FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар