Колеги предстои ми смяна на ангренажен ремък,та мисълта ми е някой може ли да ми каже къде да отида.Аз съм от Бургас но няма проблем да отида и по далечко само да го направят като хората и да ми ги сменят,а не да ми вземат новите и да оставя старите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремък - вече е оправен
Collapse
Заключена тема
X
X
-
u_bo
Re: моля за съвет
nai7 написа:Колеги предстои ми смяна на ангренажен ремък,та мисълта ми е някой може ли да ми каже къде да отида.Аз съм от Бургас но няма проблем да отида и по далечко само да го направят като хората и да ми ги сменят,а не да ми вземат новите и да оставя старите.
Коментар
-
Ако искаш може да го направим в мизерния сервиз където аз си оправям колата! Ще отидем заедно, само да кажеш! За предпочитане е да си набавиш частите преди това, /примерно от магазина на Ив.Вазов/ за да не чакаме доставката от "Косер", че обикновено се бавят около 1/2 ден! Ако решиш, пиши, аз ще говоря с момчетата!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Ако искаш може да го направим в мизерния сервиз където аз си оправям колата! Ще отидем заедно, само да кажеш! За предпочитане е да си набавиш частите преди това, /примерно от магазина на Ив.Вазов/ за да не чакаме доставката от "Косер", че обикновено се бавят около 1/2 ден! Ако решиш, пиши, аз ще говоря с момчетата!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар